Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Ducati Tour 2012

Michal Stief, 15.5.2012

Tak jak to je u Ducati zvykem, i letos odstartovala série testovacích jízd – Ducati Tour 2012. Druhou zastávkou byl Tábor, kde jsem se zúčastnil odpoledních testovacích jízd věnovaných novinářům.
Teploměr už od rána ukazoval krásné hodnoty a o to víc jsem byl natěšen na to, co mě čeká. Z přistavených strojů mi byla přidělená 848 Evo a Monster 796. Přistavena byla kompletní řada Ducatek – 1199 Panigale, Multistrada, Streetfighter 848, Monster 1100 Evo a Diavel. Zájemci o jízdy si tedy mají z čeho vybírat a myslím, že ať si vyberou cokoli, budou nadšení.
Osmčtyřiosmička je super… hravější motorku jsem zatím neměl, bude vás bavit od počátku. Nic záporného jsem za tu jednu jízdu na ní nenašel. Super posez, který poskytne pohodlí i na dlouhou cestu, do zatáček jde sama. Lehoučká záležitost. Kdo si jí vyzkouší, určitě bude mít potíže s faktem, že jízda na ní je silně návyková. Hodně mě tím vším překvapila.
Monster 796 – příjemně ovladatelná motorka do města a na krátké vyjížďky, ze které ani něžnější pohlaví nemusí mít strach. Je to prostě náš dobrý monster, který na vás bude hodný. K testování je model bez štítků, takže za jízdy nepříjemně fouká.
Zájemcům doporučují informovat se na stránkách českého dovozce a každý, koho tato možnost svézt se na italském klenotu zajímá, má možnost. Součásti všech testovacích jízd je Ducati kamion, který nabízí oblečení Ducati z letošní kolekce.





Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor