Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Enduro výprava s MotoRoute do Srbska

Redakce MotoRoute, 17.5.2022

Enduro výlet do Srbska

Letos jsme připravili enduro výpravu Rumunskem do Srbska.

Pojede se opět po ose na vlastních motorkách (doporučujeme cestovní enduro), zkušený průvodce výpravy bude Ruda Fráňa, instruktor offroadové školy EnduroGO.

 

Termín: 21. - 29. 5. 2022

Vyjíždí se společně z Brna, spaní bude průvodce domlouvat pro celou skupinu, nicméně pokud to někomu nevyhovuje, může jet po dohodě třeba část cesty samostatně, spát na jiném místě (penzion místo kempu) apod.

V rámci 9 dnů navštívíme jen málou navštěvovanou, většinou spíše tranzitní zemi, která ale má sama o sobě co nabídnout. Trasa cestou tam na místo navíc vede rumunským Banátem, takže můžeme zajít na pivo s krajany. Vše samozřejmě záleží také na počasí.

Pojďte si to prožít – projet!

 

Předběžný itinerář

Trasu ještě upřesníme, avšak pojedeme přes Banát na Železná vrata, Borsko jezero, Popšicu, vodopád Prskalo, Lazarevskou jeskyni, Vrmdžansko jezero a další zajímavosti. Návrat přes Maďarsko.

Celkový nájezd kolem 3 500 km.

 

S sebou:

Hygiena, kempinková výbava vč. stanu, karimatky a spacáku, eura nebo platební karta, příp. české koruny (útrata v Banátu, 1 noc), dobrou náladu.

 

Trasa a ubytování se bude upravovat dle aktuální situace a počasí.

Maximální počet účastníků: 8

Cena: 5 900 Kč – zahrnuje průvodcovský poplatek, technickou pomoc v případě např. defektu apod.

Členové MotoRoute klubu mají slevu 10%.

Další výdaje (benzín, jídlo, ubytování): Každý účastník si hradí sám na místě. Předpokládané náklady do 15 000 Kč (dle náročnosti klienta ).

Doporučujeme si zřídit cestovní pojištění.

 

V případě zájmu pište na redakce@motoroute.cz nebo info@endurogo.cz

 

 

OBSAZENO