Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Exkurze do továrny BMW - auta

Redakce MotoRoute, 1.12.2016

Po velice úspěšných exkurzích (několik vyprodaných autobusů) do motocyklové továrny BMW v Berlíně je zde další zajímavá exkurze, tentokrát do automobilové továrny.

V pondělí 23. 1. 2017 se vypravíme z Prahy přes Plzeň a hraniční přechod Dolní Dvořiště do největšího výrobního závodu BMW v německém Dingolfingu.

Tato továrna se svou rozlohou a kapacitou až 1.500 automobilů denně řadí mezi největší automobilové továrny světa. V rámci exkurze, trvající cca 2 hodiny, projdeme téměř celý výrobní proces, samozřejmě s výjimkou vývoje. Pro naši exkurzi máme zajištěny dva tlumočníky, takže budeme rozděleni do dvou menších skupin tak, aby nikomu nic neuniklo.

Prohlídku továrny máme domluvenu na 13:30 hod. Abychom vše pohodlně stihli, bude autobus vyjíždět v 6:30 z Prahy od stanice metra Budějovická a přistoupit bude možno ještě v Plzni. Autobus nás zaveze až k továrně. Prohlídku máme domluvenu pro dvě skupiny po 25 účastnících.

Vstup do továrny je možný od věku 14 let a tak, jako ve všech průmyslových závodech, je i zde přísný zákaz fotografování.

Máte-li chuť, čas a náladu se této exkurze zúčastnit, napište nám na adresu hamsik@motoroute.cz nebo zavolejte na číslo 731 615 588.

Cena, která obsahuje dopravu moderním autobusem Praha - Dingolfing - Praha, vstup do továrny, cestovní pojištění a služby překladatele, je 1.750,- Kč.

Rezervujte si své místo včas! Prohlídku také můžete darovat k Vánocům - vystavíme Vám dárkový certifikát!






Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor