Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Geocaching Rally 2014

Robert Blazius, 12.3.2014

Termín konání závodu: 30. 5. – 7. 6. 2014
Závodní kategorie: Moto – enduro,  automobily s pohonem 4x4
Trasa závodu: Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko

Geocachingrally je soutěž plná dobrodružství, určená pro všechny příznivce offroadu a cestování. Pro účastníky soutěže je připraveno 7 etap, během kterých si prověří zručnost ovládat terénní vůz nebo motocykl a umění navigace pomocí přístrojů GPS. Během závodu se pohybují závodníci zcela samostatně na základě GPS souřadnic.
Délka jednotlivých etap se pohybuje okolo 350 km. Trasa závodu je vedena Českou republikou, Slovenskem, Maďarskem a Rumunskem. Start i cíl závodu je v České republice.
Soutěžící získávají bodové hodnocení za projetí kontrolních bodů. Bivak je zajištěn na startu a v cíli závodu, ostatní bivaky nejsou zajišťovány hromadně, každý účastník si řeší ubytování samostatně (hotel, kemp, bivak). Cíl každé etapy je situován tak, aby bylo možné v místě bivakovat.
Závodníci jsou povinni dodržovat dopravní předpisy všech zemí, kterými je závod veden (závod není na čas). Během závodu není zajištěna technická ani zdravotnická pomoc.
Startovné pro automobily je 200 euro a za motocykl 150 euro (3. a 4. osoba v autě nebo 2. na motocyklu platí 50 euro za osobu, děti do 15 let zdarma). V poplatku je zahrnuta registrace, oficiální polep vozidla logem závodu a startovním číslem, nocleh v prvním a posledním bivaku, občerstvení na slavnostním vyhlášení a tričko s logem Geocachingrally 2014 pro každého účastníka rallye.

 

Partneři Geocachingrally 2014:
Offroadmaraton
MotoRoute Magazin
České motocyklové noviny

Sponzoři :
Belmond Group
Touratech CZ
AutoCora
Escape 4x4
Petzlshop
Davepo Group

Pořadatel:
David Veselý
Tel.: +420 602 537 076
david@geocachingrally.cz
Davepo Group s.r.o.
Modletice 139
251 01 Říčany


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor