Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Jawa Jižní Amerikou ve stopách Čechů

Redakce MotoRoute, 18.5.2016

O Filipovi a jeho cestování na Jawě jste mohli číst již v našem říjnovém čísle MotoRoute, kdy se vydal na Jawě 125 Travel s přítelkyní do Skotska. Tentokrát má před sebou delší, ale o to zajímavější cestu na Jawě do Jižní Ameriky.

Cílem jeho cesty je vytvoření volně šiřitelného dokumentu o Češích, kteří na tomto kontinentě žijí. Dozvíte se mimo jiné, jak tam našli práci, jaké to je žít v Jižní Americe v porovnání s Českou republikou a neopomine ani návštěvu Jawa Argentina či Jawa klubu v Bolívii. O jeho cestě Vás budeme pravidelně informovat, protože nám bude posílat reporty přímo z cesty.

Bohužel došel do fáze, kdy to již bez Vaší pomoci nezvládne. Přeprava Jawy do Argentiny a celkové náklady na cestu se vyšplhaly na částku, kterou již není schopen sám do odjezdu našetřit. Rozhodl se tedy poprosit Vás o pomoc. Pokud chcete zažít opravdové dobrodružství, získat skvělé informace o krajanech a řádně se pobavit, podpořte ho na níže uvedeném odkaze, nebo prosím sdílejte tento článek a jeho projekt dále mezi lidi!

Buďte u toho s námi: https://www.startovac.cz/projekty/jawanacestach/

 


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor