Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Moto Guzzi California 1400 a V7 Scrambler

Redakce, 2.2.2011

Tento týden bylo na internetu zveřejněno několik "špionážních" fotografií nových prototypů Moto Guzzi pro rok 2012, pořízených mobilem na setkání dealerů Piaggio v Monte Carlu. Přitom už dříve, v polovině roku 2010, pronikly na veřejnost ilustrace nové Californie. No a když už se to profláklo, Moto Guzzi zveřejnila oficiální fotografie těchto bezpochyby zajímavých modelů.
California bude mít nový motor o obsahu zvětšeném na 1400 ccm, vycházejícím z modelu California Vintage. Nová budou také kola, brzdy i pružící a tlumící prvky.
V tiskovém prohlášení Guzzi se k tomu říká:
"Nový prototyp California s originálním podélně uloženým motorem V2 90° o obsahu 1400 ccm pokračuje v tradici založené motocyklem, který je oblíben na pěti kontinentech pro své pohodlí, spolehlivost i výkony. Přináši nový styl vyzdvihující kvality pohonné jednotky a pohodlí,  zaručené velkým sedlem i nádrží.
Výška nádrže, těsně sedící okolo motoru, zvyšuje dojem z nových krytů ventilů a pomáhá vytvářet nový stylový prvek na této neodolatelné Californii. Všechny technické prvky - kola, brzdy, tlumení - jsou také nové, dokazujíce příslušnost Californie k netrpělivě očekáváné nové generaci motocyklů Moto Guzzi."

V7 Scrambler by měl být připraven k prodeji dříve, než California. Je to opravdu krásný představitel retro-kategorie scramblerů s drátovými chromovanými koly a zdviženým výfukem.
“Mnohem více klasik, ale stejně fascinující, Moto Guzzi V7 Scrambler je postavena na základě rámu V7 Classic s malým motorem 750 ccm."

Těšíme se, až se na těchto strojích projedeme :-)


California 1400
California 1400

Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor