Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Motosalon 2018 - aktuality

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 8.3.2018

MOTOSALON 2018 jede na plný plyn.

Jeho rozloha je větší, než kdy dříve, vystavovatelé jsou v halách P a F, tedy letos ve dvou. 

Stánek MotoRoute je v hale F a má číslo 210. Určitě nás nepřehlédnete, jsme hned u vchodu.

Okolí pavilonu Z se letos proměnilo v Show arénu, kde to žije. V doprovodném programu si návštěvníci užijí parádní vystoupení a show, z nichž se bude tajit dech. Třeba kaskadéři z Crazy Day slibují triky na hranici fyzikálních zákonů. Proti nim si stoupnou i odvážlivci na in-line bruslích nebo kouzelnice na trialovém kole. „Poměří síly se slovenským kolegou a zájemce zaškolí v jízdě po zadním kole,“ prozradil Jan Holub z Crazy Day. Kromě toho přijede i Míra Lisý či Motogymkhana. Na pódiu pak bude sympatický tým Firsthelp vyučovat základy první pomoci.

Svoji Motocyklovou akademii aneb Z odrážedla do MotoGP přivezou na výstaviště zástupci brněnského Automotodromu. „Jak začít, kdy začít, co je do začátku potřeba, kolik to stojí. Rodičům s dětmi, kteří mají zájem o motocyklový sport, vše prozradíme,“ uvedl za AMD Petr Boháč. Lákat se bude i na MS superbiků, které se letos do Brna vrací po pěti letech.

 

ASP Group 

Nový model roku 2018 – TGB 1000i EPS v matné černé barvě s novými pásy TJD, jedná se o velice pěknou a zajímavou čtyřkolku!

 

BCE

Expozice, kterou žádný kluk ani jeho táta nepřehlédne. Silné adrenalinové side-by-side Maverick X3 XRC nebo o něco praktičtější Maverick Trail budou velkým lákadlem. Nechybí ani Can-Am Spyder RT-S.

 

BMW

Mezi nejočekávanější novinky BMW patří zejména dvojice menších cestovních endur s označením GS. Navzdory jejich odlišnému názvu mají F 750 GS a F 850 GS stejný objem svého nového dvouválcového motoru. První z modelů však nabízí výkon 77 koní a maximální rychlost 190 km/h, zatímco druhý dokonce 95 koní a maximální rychlost přesahující 200 km/h. Změn doznal i design obou modelů. Nádrž se nově přesunula zpod sedla až před řidiče a výfuk byl přesunut na pravou stranu.

BMW mezi novinkami představuje také luxusní cestovní model K 1600 Grand America s šestiválcovým motorem o výkonu 160 koní. Umístění stupaček umožňuje řidiči zaujmout pohodlnou pozici a nabízí skvělý komfort. Je rovněž vybaven horním kufrem navrženým speciálně pro dlouhé cestování, doplněným dvěma bočními kufry dodávajícími stroji charakteristický tvar. Vedle nadstandardní kapacity úložných prostor motocykl disponuje vyhřívanými rukojeťmi řídítek, systémem pro automatické udržování rychlosti, vysokým větrným štítem, adaptivním svícením do zatáček či asistentem rozjezdu do kopce. Grand America je ta žlutá, v pravo vedle je GTL.

Při příležitosti 95. výročí vzniku BMW Motorrad představilo BMW Motorrad Česká republika limitovanou edici motocyklu R nineT Pure, který svým vzhledem odkazuje na klasický design roadsterů z éry 70. a 80. let. Ten zdůrazňuje především kruhovým světlometem s chromovaným rámečkem a kulatým tachometrem. Motocykl se zdvihovým objemem 1170 cm3 se pyšní také jedinečným lakem z dílny renomované skupiny Joker's Skills. Její zakladatel a hlavní představitel Michal Slánský se designovému lakování věnuje již více než 20 let. Retro styl motocyklu však netvoří jen samotné designové provedení, ale i minimum elektronických systémů. Díky tomu stroj zaručuje ryzí zážitek z jízdy jako ze „staré školy“.

Všem jezdcům a cestovatelům značka BMW poskytuje také patřičnou ochranu v nejrůznějších podmínkách. Pro letošní rok proto představuje i nové provedení prémiového obleku s názvem Rallye. Ten patří ke stálicím a zároveň nejoblíbenějším kompletům z nabídky doplňkového vybavení. Pro jeho spolehlivost za každého počasí a kombinaci bezpečnosti, funkčnosti a komfortu si jej zamilovali především majitelé cestovních endurových motocyklů.

Novinka je taky elektrický maxiskútr C evolution se zcela unikátním vzhledem, dojezdem až 160 kilometrů a výkonem 48 koní. K dispozici je i ve variantě s nižší kapacitou akumulátoru, díky které pro řízení skútru postačí řidičské oprávnění na osobní automobil. Elektromotor skútru dává okamžitě k dispozici maximální točivý moment 72 Nm bez jakékoliv prodlevy. Nabízí také čtyři různé jízdní režimy a inteligentní rekuperaci energie při brzdění a akceleraci. Na pohled skútr zaujme moderním designem a samozřejmě i absencí výfuku. 

 

CAPPA

Italsko-česká značka CAPPA letos slaví 25 let. Krom motopříslušenství vyrábí i cyklopříslušenství a doplňky. Produkce je velmi široká a sortiment lze nakoupit i v obchodech Globus, Bauhaus a nově i Alza.

 

 

Ducati

Jednoznačně největším tahákem stánku je nová Ducati Panigale V4, představena bude na místě i ve verzi „S“, což je první sériový čtyřválec, který pojede příští rok závody. Dále italský výrobce uvede novinky Panigale 959 Corse, novou Multistradu 1260, Monstera 821 a nový Scrambler 1100. Multistrada navíc nabídne i systém airbagu v kombinéze. 

 

Harley-Davidson

Na stánku americké ikony je k vidění celkem 21 nejnovějších modelů, včetně toho s označením Sport Glide, který byl představen na listopadové výstavě EICMA. Dále nepřehlédněte customy v rámci Battle of the Kings 2018, což je soutěž H-D dealerů o nejlépe upravený motocykl. Jsou zde i dva nové motocykly z řady Sportster. Iron 1200 a Forty-Eight Special. Pokud si od 15.března do konce května zarezervujete zkušební jízdu a některý z modelů H-D vyzkoušíte, můžete vyhrát zájezd na oslavy 115.let založení značky harley-Davidson do Milwaukee. Současných 5 dealerů se na vás těší. Akce se účastní i Honza Toužimský, který je ambasadorem značky a za loňský rok najezdil 16.000 kilometrů. V letošním roce bude sedlat model Ultra. 

 

F.B Mondial

V Brně se představuje stylový a přitažlivý motocykl s označením F.B Mondial HPS 330i. Na stánku kapotovaný model F.B Mondial Pagani 125i/300i a pěkné enduro a supermoto.

 

Honda

Honda má od pohledu největší a nejluxusnější expozici – na ploše více než 500 metrů v pavilonu P představuje kompletní výrobní řadu. Z největších novinek je třeba zmínit model Honda Africa Twin Adventure Sports 2018 a Honda GL 1800 Gold Wing. Za nedlouho začíná speciální akce Adventure Week, na které můžete prozkoumat detaily motocyklů Honda z kategorie Adventure. Prodejní akce se koná u všech autorizovaných dealerů v termínu 19.-24.března 2018. Letos také bude akce s názvem TEST DAYS a termín je už naplánován na 10.-12.května v Motorlandu v Bělé pod Bezdězem. S novým modelem GoldWing také úzce souvisí již devátý ročník akce HONDA FEST, který letos proběhne v Harrachově v termínu 22.-26.srpna.

Nová Honda GoldWing už není jako dříve. Vlastně je :-)  Základní model je dodáván bez bez zadního kufru a opěrky - luxusního křesla a nahrazuje dřívější model F6B. Tedy je to sice skvělý cestovní motocykl, ale bez nadstandardního komfortu spolujezdce, stejně jako u prvního modelu z roku 1974, kdy měl motor objem 1.000 ccm. Tak jak GoldWing známe v plné parádě, dnes nese označení Tour.

 

Husqvarna

Husqvarna má novou řadu moderních neo retro modelů. Moderní scrambler Svartpilen 40, krásný městský Vitpilen 401 a hlavně stylový Vitpilen 701. 

 

Indian Motorcycle

Značka, která ráda staví na historii, nemůže opomenout ani své historické stroje Indian a vyznavači americké motocyklové kultury se můžou těšit i na přestavěné custom Indian. V sobotu bude představení nového závodního týmu Indian Fast Arrows pro závody klasiků.

 

Kawasaki

Nebude chybět ani kompletní modelová řada Kawasaki, které bude dominovat nejsilnější a nejrychlejší sériový motocykl světa Ninja H2R. Poprvé v ČR bude představena rovněž úplná novinka Ninja H2 SX. Jedná se o sportovně-cestovní motocykl, který nabídne komfort pro dva cestující a i s kufry zvládne 300 km/h díky motoru přeplňovanému kompresorem a jeho výkonu 210 koní. Za zmínku také rozhodně stojí další dvě novinky z řady Ninja – upravená ZX-10R SE s jedinečným patentovaným adaptivním elektronickým podvozkem a novinka Ninja 400, která je nástupcem velice oblíbené třístovky. Snad nejočekávanější novinkou, na niž se všichni těší, je letos nová stylovka Z900RS. Svým retro designem odkazuje na modely ze 70. let (Kawasaki Z1 z roku 1972), premiéru si v Brně odbude také její speciální verze Z900RS Cafe.

 

KTM

Českému trhu bude představena novinka v podobě elektromotocyklů italské značky Energica. Na stánku ale samozřejmě nebude chybět kompletní sortiment cestovních, silničních, endurových a motokrosových modelů. Úplnou novinkou v nabídce rakouské továrny je pak dvouválcový řadový motor o objemu 799 cm3, který jako první budou moct zákazníci vyzkoušet v modelu naked bike KTM 790 Duke.

 

MOTOZEM

Spousta pěkných bund, kalhot, přileb a rukavic. Pánské kevlarové jeansy Street Racer jsou dokonalým spojením funkčnosti a pohodlí a jsou vyrobeny kombinací materiálů Denim Jeans 100% bavlna, KEVLAR® DUPONT™. Jsou komfortní a velmi odolné díky kevlaru, který se nachází na kolenou, bocích a hýždích. Fajnové jsou výklopné přilby MT HELMETS. Extrémně pevná skořepina z polykarbonátu se vyrábí ve dvou velikostech. Interiér je kompletně vyjímatelný, omyvatelný a vyrobený z antialergenního materiálu. Plexisklo přilby s úpravou proti poškrábání lze snadno a rychle demontovat díky jednoduchému mechanismu uchycení. 

 

Suzuki

Z populární modelové řady V-Strom se představí kromě šestsetpadesátky a tisícovky také model V-Strom 250 ABS pro začínající jezdce. Další novinkou bude motocykl SV650X ABS, směřující do stálé oblíbenější kategorie café racer. V Brně budou rovněž představeny dva motocykly kategorie 125 cm3 pro nejmladší jezdce, a to jak v cestovní verzi (GSX-S125 ABS), tak v té sportovní (GSX-R125 ABS). Oba jsou skvělou příležitostí pro šestnáctileté adepty motocyklového ježdění. Samozřejmě není možné opomenout „vlajkovou loď“ značky, supersport Suzuki GSX-R1000 ABS, motocykl vybavený těmi nejmodernějšími technologiemi. I tento motocykl a celou řadu dalších modelů můžete zhlédnout na stánku značky Suzuki v pavilonu P.

 

SWM

Znovuzrozená italská značka SWM je v podstatě bývalá Husqvarna (ta současná je vlastně přebrandovaná KTM), používá tedy osvědčenou a spolehlivou techniku. Velice zajímavé je cestovní enduro Superdual, které letos určitě otestujeme. Značka však nabízí i pěkné enduro a supermotard stopětadvácy, třístovky, či dokonce stroje v dnes tolik populárním stylu café racer.

motocykl SWM Superdual

 

SYM /  Benelli

Mezi novinky bude patřit Benelli Leoncino a Benelli TRK 502 X, což je velká cestovní motorka vhodná na dlouhé vzdálenosti i na velmi špatné cesty. U značky Keeway bude v Brně uveden na český trh úplně nový vodou chlazený čtyřventilový motor o objemu 125 kubíků, který je použit ve dvou zbrusu nových modelech, a to v naháči Keeway RKF 125 a v celokapotovaném supersportu RKR 125. Lákavou novinkou bude také úplně nový motocykl Keeway K-light 125 konstruovaný jako scrambler v kombinaci s café racerem. U skútrů značky SYM rovněž čekejte novinku, ve třídě luxusních sportovních maxiskútrů o obsahu 125 a 300 kubíků to bude Cruisym s vodou chlazeným čtyřventilovým motorem. V premiéře bude představen i jeden z nejlepších skútrů ve střední třídě na 14″ kolech – SYM JET 14.

 

Triumph

Příznivci a fandové britské značky Triumph naleznou na expozici adventure motocykly Tiger 800 a Tiger 1200, oba pro letošní rok výrazně odlehčeny a zmodernizovány. Milovníci moderních klasiků jistě ocení návrat slavného modelu Speedmaster. Také tento motocykl je vybaven LED světlometem s technologií denního svícení. Pomocí továrních inspiračních sad je pak možné přetvořit jeho vzhled od pohodlného cesťáku až po brutální hot rod. Roadster reprezentuje to nejsilnější a nejhbitější ve své kategorii, co kdy opustilo brány továrny Triumph. Pro mě osobně je však super pecka nový Bobber Black, který kromě zcela nového LED osvětlení přináší i množství technických novinek. Hlavně vypadá hodně dobře. 

 

Piaggio / Vespa / Moto Guzzi

Značka Piaggio vstupuje do nové sezony nabídkou modelů Medley a Beverly za skvělé ceny. Skútr Piaggio Medley 125ie ABS lze řídit s řidičským oprávněním skupiny B. Lehký obratný skútr s komfortem a jízdními vlastnostmi strojů vyšší třídy je nyní nabízen za pouhých 79 900 Kč. Piaggio Beverly 300ie S ABS/ASR je skutečnou limuzínou na dvou kolech. Její komfort si mohou fanoušci jízdy v jedné stopě užívat již za 113 900 Kč, tedy s 10% zvýhodněním oproti loňské ceně.

Pozadu nezůstává ani legendární značka Moto Guzzi, která aktuálně nabízí model V7 Stone českým zákazníkům za nejlepší ceny v Evropě. Tento motocykl lze v rámci akce pořídit již za 199 900 Kč místo loňských 239 900 Kč. Fanoušci stylového cestování v jedné stopě by si neměli nechat ujít ani nový model V7 III Carbon. Limitovaná edice pouhých 1921 motocyklů zaujme svým vzhledem, jemuž dominuje kontrastní kombinace matně černých ploch a vybraných dílů z uhlíkového kompozitu s červenými prvky.

Na stánku je speciální plocha věnovaná projektu Moto Guzzi Garage - customizing your bike, s nabídkou mnoha různých doplňků a příslušenství k individuální úpravě koupeného motocyklu. Všechny modely a díly custom mají homologaci. 

V březnu začíná období výhodných nabídek a propagačních akcí pro zákazníky. Prodejci značky Aprilia zvou širokou veřejnost na akce Aprilia Days, které budou pořádány po celý březen a budou spojeny také s testovacími jízdami. Na motocykly Shiver a Dorsoduro zakoupené v době konání akce získají zákazníci čtyřletou záruku. Čtyřválcové modely Tuono a RSV obdrží jako bonus výfuk Akrapovič zdarma a vybrané modely se zdvihovým objemem 125 cm3 zařízení Quick Shifter pro rychlé řazení vyšších převodových stupňů bez spojky.

Atraktivní bonusy čekají také na zákazníky, kteří si objednají motocykly značek Vespa a Piaggio. Od března do dubna obdrží prvních 99 zákazníků ke skútru Vespa stylový horní kufr. Kromě již zmíněné mimořádně výhodné ceny modelu Piaggio Medley budou tyto skútry dodávány také s větrným štítkem a termodekou zdarma.

 

Yamaha

Letos se mají fanoušci Yamahy opravdu na co těšit. Do Brna přiváží japonský výrobce doslova revoluční novinku v podobě tříkolového motocyklu s označením Yamaha Niken. Dále se pak můžete potěšit novinkami Yamaha MT-09 SP či Tracer 900 GT nebo pro dálkové cestování speciálně uzpůsobenou XTZ1200 Raid. Ale to samozřejmě není všechno, na expozici se objeví kompletní průřez modelovou paletou od superbiků až po populární scramblery a roadstery. Yamahu najdete v pavilonu F.

Příslušenství, technika, doplňky a služby pro motorkáře jsou na výstavě taky zastoupeny.  

ABUS

Abus má široký sortiment zámků a řetězů nejen pro motocykly, vysoké bezpečnostní třídy a kvalitní materiály. Novinkou je speciální kotva do podlahy nebo do stěny ABUS GRanit WBA75.

 

BRZDY BEKAS

Ryze česká firma se zabývá výrobou brzdových hadic různých průměrů a zakončených různě tvarovanými koncovkami, které si můžete sami objednat na webu výrobce. Není to však jediný produkt a výroba kusových zakázek, jako jsou brzdové válce a rozbočovací segmenty, jsou další aktivitou firmy. Na repasi vašich dílů firma poskytuje 2 roky záruku!

 

ENDURO motoškola - endurogo.cz

Novinkou na poli výuky jízdy na motocyklu je enduroškola EnduroGO a má dvě formy. Praktickou výuku a on-line výuku. Praktická Škola jízdy se Zdeňkem Gottvaldem zahrnuje 2x 4 hodiny, názorné ukázky, vysvětlení, jízdy na vlastní motorce pod vedením instruktora, dále rady ohledně vybavení, oblečení, pneu, nastavení motorky atd. Další den pak vyjížďku s uplatněním nabitých znalostí s Rudou Fráňou na cca 5 hodin. Akce je primárně zaměřena na cestovní endura. ONLINE ENDURO KURZ je absolutní pecka. Vše jednoduše, jasně a zřetelně v pětidílném videoseriálu. Kromě odborného, ale srozumitelného výkladu najdeš ve videu i šipky a popisky, ukazující a zvýrazňující vybrané důležité skutečnosti.

 

INTERPHONE

Interphone to myslí hodně vážně a na Motosalonu se svým výstavním stánkem zabírá nepřehlédnutelnou plochu. Krom dedikovaných a univerzálních obalů na smartphone s uchycením na řídítka, je možné si prohlédnout i nové modely komunikátorů EDGE, SHAPE a LINK. Interphone změnil i formát balení a přidal do sortimentu vychytávku pod značkou FIXED - hlídač osobních věcí.

 

MBW moto oblečení

Značka MBW letos v Brně prezentuje několik novinek. Pro holky mají bundu a džíny s názvem PINKY, pánský textilní komplet NESTOR JACKET a NESTOR PANTS, BLADE-R textilní moto bundu, dámskou textilní moto bundu LIONESS, páteřák Level 2 a rukavice Speedster. Suprově vypadají kožené kotníkové boty MBW ELECTRA. Z motorky rovnou do divadla :-)

 

MEGA MAX 24

Moto pneu, ATV/Quad, auto pneu, offroad + SUV pneu, dodávkové pneu, nákladní pneu, alu kola, plechové disky, náhradní motodíly. Ano, více max už to být nemůže. Dřívější e-shop "megalevnepneu" značně rozšířil svůj sortiment a mění název na světově čitelný "megamax24". 

 

Silniční motoškola

Ovládni svůj bike... silnicnimotoskola.cz tě to naučí! Tak nějak by se stručně dalo charakterizovat to hlavní, co se ve škole naučíte. Instruktoři pomáhají řidičům zlepšit ovládání motocyklu a zvládnutí krizových situací běžného provozu, ale také zlepšit sportovní jízdu na svém motocyklu. Eva u notebooku netropí hlouposti, aktualizuje plnící se seznam účastníků kurzů. 

 

Výstava Motosalon 2018 končí v neděli, ale my ještě nekončíme. Stánek magazínu MotoRoute najdete i na výstavě MOTOCYKEL v Bratislavě v termínu 15. - 18. března 2018.


Motosalon_2018_001
Motosalon_2018_001
Motosalon_2018_002
Motosalon_2018_002
Motosalon_2018_003
Motosalon_2018_003
Motosalon_2018_004
Motosalon_2018_004
Motosalon_2018_005
Motosalon_2018_005
Motosalon_2018_006
Motosalon_2018_006
Motosalon_2018_007
Motosalon_2018_007
Motosalon_2018_008
Motosalon_2018_008
Motosalon_2018_009
Motosalon_2018_009
Motosalon_2018_010
Motosalon_2018_010
Motosalon_2018_011
Motosalon_2018_011
Motosalon_2018_012
Motosalon_2018_012
Motosalon_2018_013
Motosalon_2018_013
Motosalon_2018_014
Motosalon_2018_014
Motosalon_2018_015
Motosalon_2018_015
Motosalon_2018_016
Motosalon_2018_016
Motosalon_2018_017
Motosalon_2018_017
Motosalon_2018_018
Motosalon_2018_018
Motosalon_2018_019
Motosalon_2018_019
Motosalon_2018_020
Motosalon_2018_020
Motosalon_2018_021
Motosalon_2018_021
Motosalon_2018_022
Motosalon_2018_022
Motosalon_2018_023
Motosalon_2018_023
Motosalon_2018_024
Motosalon_2018_024
Motosalon_2018_025
Motosalon_2018_025
Motosalon_2018_026
Motosalon_2018_026
Motosalon_2018_027
Motosalon_2018_027
Motosalon_2018_028
Motosalon_2018_028
Motosalon_2018_029
Motosalon_2018_029
Motosalon_2018_030
Motosalon_2018_030
Motosalon_2018_031
Motosalon_2018_031
Motosalon_2018_032
Motosalon_2018_032
Motosalon_2018_033
Motosalon_2018_033
Motosalon_2018_034
Motosalon_2018_034
Motosalon_2018_035
Motosalon_2018_035
Motosalon_2018_036
Motosalon_2018_036
Motosalon_2018_037
Motosalon_2018_037
Motosalon_2018_038
Motosalon_2018_038
Motosalon_2018_039
Motosalon_2018_039
Motosalon_2018_040
Motosalon_2018_040
Motosalon_2018_041
Motosalon_2018_041
Motosalon_2018_042
Motosalon_2018_042
Motosalon_2018_043
Motosalon_2018_043
Motosalon_2018_044
Motosalon_2018_044
Motosalon_2018_045
Motosalon_2018_045
Motosalon_2018_046
Motosalon_2018_046
Motosalon_2018_047
Motosalon_2018_047
Motosalon_2018_048
Motosalon_2018_048
Motosalon_2018_049
Motosalon_2018_049
Motosalon_2018_050
Motosalon_2018_050
Motosalon_2018_051
Motosalon_2018_051
Motosalon_2018_052
Motosalon_2018_052
Motosalon_2018_053
Motosalon_2018_053
Motosalon_2018_054
Motosalon_2018_054
Motosalon_2018_055
Motosalon_2018_055
Motosalon_2018_056
Motosalon_2018_056
Motosalon_2018_057
Motosalon_2018_057
Motosalon_2018_058
Motosalon_2018_058
Motosalon_2018_059
Motosalon_2018_059
Motosalon_2018_060
Motosalon_2018_060
Motosalon_2018_061
Motosalon_2018_061
Motosalon_2018_062
Motosalon_2018_062
Motosalon_2018_063
Motosalon_2018_063
Motosalon_2018_064
Motosalon_2018_064
Motosalon_2018_065
Motosalon_2018_065
Motosalon_2018_066
Motosalon_2018_066
Motosalon_2018_067
Motosalon_2018_067
Motosalon_2018_068
Motosalon_2018_068
Motosalon_2018_069
Motosalon_2018_069
Motosalon_2018_070
Motosalon_2018_070
Motosalon_2018_071
Motosalon_2018_071
Motosalon_2018_072
Motosalon_2018_072
Motosalon_2018_073
Motosalon_2018_073
Motosalon_2018_074
Motosalon_2018_074
Motosalon_2018_075
Motosalon_2018_075
Motosalon_2018_076
Motosalon_2018_076
Motosalon_2018_077
Motosalon_2018_077
Motosalon_2018_078
Motosalon_2018_078
Motosalon_2018_079
Motosalon_2018_079
Motosalon_2018_080
Motosalon_2018_080
Motosalon_2018_081
Motosalon_2018_081
Motosalon_2018_082
Motosalon_2018_082
Motosalon_2018_083
Motosalon_2018_083
Motosalon_2018_084
Motosalon_2018_084
Motosalon_2018_085
Motosalon_2018_085
Motosalon_2018_086
Motosalon_2018_086
Motosalon_2018_087
Motosalon_2018_087
Motosalon_2018_088
Motosalon_2018_088
Motosalon_2018_089
Motosalon_2018_089
Motosalon_2018_090
Motosalon_2018_090
Motosalon_2018_091
Motosalon_2018_091
Motosalon_2018_092
Motosalon_2018_092
Motosalon_2018_093
Motosalon_2018_093
Motosalon_2018_094
Motosalon_2018_094
Motosalon_2018_095
Motosalon_2018_095
Motosalon_2018_096
Motosalon_2018_096
Motosalon_2018_097
Motosalon_2018_097
Motosalon_2018_098
Motosalon_2018_098
Motosalon_2018_099
Motosalon_2018_099
Motosalon_2018_100
Motosalon_2018_100
Motosalon_2018_101
Motosalon_2018_101
Motosalon_2018_102
Motosalon_2018_102
Motosalon_2018_103
Motosalon_2018_103
Motosalon_2018_104
Motosalon_2018_104
Motosalon_2018_105
Motosalon_2018_105
Motosalon_2018_106
Motosalon_2018_106
Motosalon_2018_107
Motosalon_2018_107
Motosalon_2018_108
Motosalon_2018_108
Motosalon_2018_109
Motosalon_2018_109
Motosalon_2018_110
Motosalon_2018_110
Motosalon_2018_111
Motosalon_2018_111
Motosalon_2018_112
Motosalon_2018_112
Motosalon_2018_113
Motosalon_2018_113
Motosalon_2018_114
Motosalon_2018_114
Motosalon_2018_115
Motosalon_2018_115
Motosalon_2018_116
Motosalon_2018_116
Motosalon_2018_117
Motosalon_2018_117
Motosalon_2018_118
Motosalon_2018_118
Motosalon_2018_119
Motosalon_2018_119
Motosalon_2018_120
Motosalon_2018_120
Motosalon_2018_121
Motosalon_2018_121
Motosalon_2018_122
Motosalon_2018_122
Motosalon_2018_123
Motosalon_2018_123
Motosalon_2018_124
Motosalon_2018_124
Motosalon_2018_125
Motosalon_2018_125
Motosalon_2018_126
Motosalon_2018_126
Motosalon_2018_127
Motosalon_2018_127
Motosalon_2018_128
Motosalon_2018_128
Motosalon_2018_129
Motosalon_2018_129
Motosalon_2018_130
Motosalon_2018_130
Motosalon_2018_131
Motosalon_2018_131
Motosalon_2018_132
Motosalon_2018_132
Motosalon_2018_133
Motosalon_2018_133
Motosalon_2018_134
Motosalon_2018_134
Motosalon_2018_135
Motosalon_2018_135
Motosalon_2018_136
Motosalon_2018_136
Motosalon_2018_137
Motosalon_2018_137
Motosalon_2018_138
Motosalon_2018_138
Motosalon_2018_139
Motosalon_2018_139
Motosalon_2018_140
Motosalon_2018_140
Motosalon_2018_141
Motosalon_2018_141
Motosalon_2018_142
Motosalon_2018_142
Motosalon_2018_143
Motosalon_2018_143
Motosalon_2018_144
Motosalon_2018_144
Motosalon_2018_145
Motosalon_2018_145
Motosalon_2018_146
Motosalon_2018_146
Motosalon_2018_147
Motosalon_2018_147
Motosalon_2018_148
Motosalon_2018_148
Motosalon_2018_149
Motosalon_2018_149
Motosalon_2018_150
Motosalon_2018_150
Motosalon_2018_151
Motosalon_2018_151
Motosalon_2018_152
Motosalon_2018_152
Motosalon_2018_153
Motosalon_2018_153
Motosalon_2018_154
Motosalon_2018_154
Motosalon_2018_155
Motosalon_2018_155
Motosalon_2018_156
Motosalon_2018_156
Motosalon_2018_157
Motosalon_2018_157
Motosalon_2018_158
Motosalon_2018_158
Motosalon_2018_159
Motosalon_2018_159
Motosalon_2018_160
Motosalon_2018_160
Motosalon_2018_161
Motosalon_2018_161
Motosalon_2018_162
Motosalon_2018_162
Motosalon_2018_163
Motosalon_2018_163
Motosalon_2018_164
Motosalon_2018_164
Motosalon_2018_165
Motosalon_2018_165
Motosalon_2018_166
Motosalon_2018_166
Motosalon_2018_167
Motosalon_2018_167
Motosalon_2018_168
Motosalon_2018_168
Motosalon_2018_169
Motosalon_2018_169
Motosalon_2018_170
Motosalon_2018_170
Motosalon_2018_171
Motosalon_2018_171
Motosalon_2018_172
Motosalon_2018_172
Motosalon_2018_173
Motosalon_2018_173
Motosalon_2018_174
Motosalon_2018_174
Motosalon_2018_175
Motosalon_2018_175
Motosalon_2018_176
Motosalon_2018_176
Motosalon_2018_177
Motosalon_2018_177
Motosalon_2018_178
Motosalon_2018_178
Motosalon_2018_179
Motosalon_2018_179
Motosalon_2018_180
Motosalon_2018_180
Motosalon_2018_181
Motosalon_2018_181
Motosalon_2018_182
Motosalon_2018_182
Motosalon_2018_183
Motosalon_2018_183
Motosalon_2018_184
Motosalon_2018_184
Motosalon_2018_185
Motosalon_2018_185
Motosalon_2018_186
Motosalon_2018_186
Motosalon_2018_187
Motosalon_2018_187
Motosalon_2018_188
Motosalon_2018_188