Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Na návštěvě ve Vlašimi

Zorka Horká a redakce MotoRoute, 22.6.2017

Je mnoho motocyklových značek, se kterými my bajkeři trávíme volné chvíle. Přinášejí nám pocity svobody, volnosti, radosti, spousty pohodových chvil. 

Pokud však dáváte přednost vášni a adrenalinovým zážitkům, což nemusí nutně znamenat zběsilou rychlost, třista z místa, všechny páčky do zatáčky, ale lákají vás výzvy, sebezdokonalování, pokoření vlastních limitů, pokud máte v sobě touhu jít dál, jste dobrodruhem a už nejste úplným začátečníkem v oboru, garantuji Vám, že když jednou usednete na motocykl značky KTM – ať už v jakékoliv podobě, zrychlí se vám tep, rozšíří zornice, vašemu sluchu bude znít sound, co vás rozhodně nenechá v klidu, pocítíte mravenčení po celém těle a ač jste si to do této chvíle ani nemysleli, uvědomíte si, že máte představivost jako dítě a budete chtít vyrazit vstříc novým zážitkům.

Každý z nás má svoje sny, touhy, přání... A pokud chceme být šťastní, je naší povinností si je plnit. Já, díky svému splněnému snu – motorce, kterou sedlám, jsem se dostala k partě lidí, jež mě nadchla svoji profesionalitou, vášní a pohodou. Od prvních chvil, když se tam člověk objeví, vidí úsměvy a zájem. Na moje otázky dostávám konzultace, srozumitelné odpovědi, rady.

Čtyři bráchové díky svému otci a matce, kteří je v dětství a dospívání v lásce k těmto strojům podporovali, byli postaveni z důvodu hříčky osudu před výzvu, jakou rozhodně nechtěli absolvovat – otcova tragická smrt. A já mám pocit, že právě na jeho počest se s vervou pustili do podnikání a tato událost je pro ně hnacím motorem dělat vše, na čem pracují, s o to větší precizností… 

Ať už se to týká servisování všech druhů motorek KTM – velká poklona jejich mechanikům, nebo zákaznickému servisu kde najdete usměvavé dívky. Obrátíte-li se na K-moto s jakýmkoliv problémem týkajícím se rakouské značky KTM včetně příslušenství, nebo zatoužíte-li po motocyklu značky KTM nejnovější řady, vždy vám budou zodpovězeny vaše zvídavé dotazy, nebo umožněno projetí na posledních modelech.

A tým vlašimské firmy K-moto jde ještě dál. Jak již mnoho z nás na vlastní kůži zjistilo, naše cesty se neobejdou bez nehod a i my „amatéři" začínáme v rámci sebezdokonalování vyhledávat možnosti tréningu, který se neobejde bez rad profesionálů. 

Proto vznikla ve Vlašimi endurová škola, kde využijete půjčovací motocykly. Ideální příležitost pro lidi, kteří nemají motorky a chtějí se například před koupí něco naučit. Nebo pro ty z nás, co uvažují o koupi motocyklu KTM a nemají možnost si jej předem vyzkoušet. Projekt www.endurovaskola.cz je tedy ideálním řešením a možností setkat se s lidmi, které spojuje stejný druh vášně, předání si zkušeností, rad, vzájemné podpoření, i možnost najít parťáky pro spousty krásných dní v budoucnu. V případě, že jste jak houba :D a máte potřebu nasávat ještě více informací, K-moto dvakrát ročně pořádá enduro campy

A víte co? Už toho PR, které není na objednávku, nechám a pozvu vás na Motofestival ROCK´N´RIDE 28. až 30. července 2017 v MX Areálu na Kavčáku v Benešově a tam uvidíte sami, co tihle kluci dovedou :-).

 

Mimochodem, K-MOTO je největší půjčovna motocyklů KTM v ČR a mají všechny modely 2017 - 7 enduro motocyklů a 4 cestovní:

  • KTM Freeride 250
  • KTM 250 EXC
  • KTM 250 EXC-F
  • KTM 300 EXC
  • KTM 350 EXC-F
  • KTM 450 EXC-F
  • KTM 500 EXC-F

 

  • KTM 125 Duke
  • KTM 690 Duke
  • KTM 1290 Super Duke GT
  • KTM 1290 Super Adventure T