Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Nové modely Yamaha 2018

Redakce MotoRoute, 7.11.2017

Yamaha na výstavě EICMA 2017 v Miláně představila několik nových modelů. Pojďme si je stručně představit.

 

 

Niken - první sériový vícekolový motocykl na světě 

Tříkolové skútry už známe, ale co motorka? V říjnu 2015 představila Yamaha na tokijském autosalonu svůj prototyp MWT-9, koncept tříkolového motocyklu. Nyní, o dva roky později, přichází Yamaha se zcela novým modelem NIKEN, prvním sériovým vícekolovým motocyklem na světě. 

Yamaha Tracer

Slovo NIKEN, které v japonštině znamená „dva meče", pochází ze 17. století, kdy se v Japonsku začal používat šerm dvěma meči. Modelem NIKEN otevírá Yamaha možnosti zcela nové éry jízdy na motocyklu. Vyspělá technika značky Yamaha využitá ve zdvojené konstrukci přední části s možností náklonu zajišťuje vysokou míru trakce, díky které umí NIKEN projevit své silné stránky v zatáčkách a umožňuje jezdci rychlou a současně jistou jízdu na silnici plné serpentin. Dvě přední kola znamenají dvě sestavy předních brzd a dvě pneumatiky, takže míru trakce a brzdnou schopnost nelze s ničím jiným srovnat.

Jedinečný systém vícekolového podvozku s náklonem (LMW) modelu NIKEN přináší velmi sportovní a jisté jízdní vlastnosti, spojené s vyšším pocitem stability a záběru při zatáčení na celé řadě povrchů v různých podmínkách. Konstruktéři vyvinuli velké úsilí, aby u modelu NIKEN dosáhli charakteru podobného konvenčnímu motocyklu, a většina jezdců nebude mít s přechodem z jednostopého vozidla na systém Yamaha LMW žádný problém, přičemž nebude ani třeba měnit styl jízdy. Jakmile však vjedou do zatáčky, zažijí na stroji NIKEN vysokou míru jistoty, více zábavy a méně stresu. Sportovní jízdní projev modelu NIKEN je v souladu s jeho technickými parametry i v ostatních oblastech a umožní tak jezdcům využít optimální potenciál tříválcového motoru o objemu 847 ccm s vysokým točivým momentem.

Robustní, atletický design modelu NIKEN dává najevo, že nová tříkolová Yamaha je předurčena k energickým jízdám. Dvě přední kola tvoří ústřední bod, z něhož vychází futuristická kapotáž a na ni plynule navazující palivová nádrž. Výsledkem je jedinečný průbojný vzhled, podtrhující výraznou a unikátní siluetu modelu NIKEN.

Konstruktéři se snažili zvýraznit charakteristickou techniku systému LMW a rozhodli se konstrukci a jednotlivé prvky tohoto systému neskrývat, ale naopak je vystavit na odiv. Z pohledu jezdce má NIKEN robustní, široce rozkročený půdorys, který kontrastuje se štíhlou nádrží a přináší tak nezaměnitelný styl jízdy, jaký nemůže žádný jiný motocykl nabídnout. Dopředu skloněné a precizně tvarované sedlo jezdce je velmi pohodlné a opatřené širokým a plochým sedákem, poskytujícím vynikající oporu vzadu.

Sportovní přední část se vyznačuje dvěma odlehčenými LED světlomety zapuštěnými do skloněné aerodynamické kapotáže, přinášející nezaměnitelný vzhled. Dvě obrysová světla podtrhují sebevědomý a odhodlaný výraz dvou předních kol. Široká kapotáž v přední části se sportovním štítem poskytují jezdci na stroji NIKEN výbornou ochranu před povětrnostními vlivy a ve spojení s přirozenou jízdní pozicí je toto vozidlo připraveno na vše - od průjezdu zatáček po sportovně pojatou víkendovou vyjížďku.

Zrcátka převzatá z modelu YZF-R1 mají integrované LED ukazatele směru a jsou tvarována tak, aby poskytovala jasný výhled vzad i při změně jízdní pozice. Na rozdíl od široké přední části je zadní část štíhlá a zahnutá směrem nahoru, oddělené držáky koncového světla a registrační značky posilují dojem agility a dotváří revoluční styl modelu NIKEN.

NIKEN je zkonstruován tak, aby zvládl nejrůznější jízdní situace. S cílem dosahovat vysoké míry stability při jízdě v přímém směru a současně sportovních jízdních vlastností v zatáčkách pro něj byl speciálně vyvinut nový typ hybridního rámu. Čelní trubková část je vyrobena z lité oceli, část s čepem kyvné vidlice je odlita z hliníku a hlavní rám spojující tyto dvě sestavy je z ocelových trubek.

Hybridní konstrukce poskytuje požadovanou míru pevnosti, tuhosti i flexibility přesně tam, kde je třeba, a přispívá tak k přirozenému pocitu stability přední části se dvěma koly. Současně je zárukou hbitosti na úrovni sportovního motocyklu a nabízí skvělou ovladatelnost.

Tříkolové uspořádání vícekolového podvozku s možností náklonu (LMW) modelu NIKEN přináší ve srovnání s konvenčními motocykly novou dimenzi. Z důvodu optimalizace jízdních vlastnostístroje byla použita hliníková kyvná vidlice délky 552 mm. Ta je o 15 mm delší než v konstrukčním řešení motocyklu MT-09 a toto prodloužení pomáhá posílit pocit stability při jízdě v zatáčkách.

Mezi další důležité prvky designu patří jízdní pozice. V porovnání s motocyklem MT-09 sedí jezdec na stroji NIKEN přibližně o 50 mm více vzadu. Tato poloha zajišťuje ideální rozložení hmotnosti mezipřední a zadní částí 50:50 a je tak zárukou přirozené ovladatelnosti a odezvy řízení.

S cílem dosáhnout jízdních vlastností na úrovni sportovního motocyklu přesahuje maximální úhel náklonu modelu NIKEN 45 stupňů. Toho se podařilo docílit díky využití Ackermannovy konstrukce řízení se dvěma osami ve spojení s konzolově zavěšeným systémem odpružení osazeným z vnější strany kol. Zdvojená „vnější" obrácená přední vidlice je vybavena seřizovači tlumení při odskoku a stlačení, pomocí kterých může jezdec odpružení ideálně nastavit.

Relativně úzký rozchod 410 mm přispívá k přirozené odezvě řízení stroje NIKEN a současně umožňuje zachovat minimální celkovou šířku.

Zadní odpružení modelu NIKEN je plně nastavitelné z hlediska předpětí i tlumení při stlačenía odskoku. Jezdec si ho tak může přizpůsobit pro nejrůznější podmínky a díky absenci nutnosti použití nářadí je nastavování jednoduché.

Díky vysoké míře přilnavosti a lepšímu pocitu stability, který přinášejí dvě přední kola, je NIKEN dle konstruktérů předurčen stát se mistrem zatáček. Dvě 15 palcová přední kola jsou obuta do pneumatik rozměru 120/70R15 V, speciálně vyvinutých pro jedinečné požadavky tohoto vozidla. Nabízejí vysokou přilnavost, odolnost proti oděru a skvělé schopnosti za mokra a významně tak přispívají k vynikajícím jízdním vlastnostem stroje NIKEN při průjezdu zatáček.

Dva přední kotouče o průměru 298 mm zajišťují vynikající brzdný výkon a větší kontaktní plocha dvou předních kol pak umožňuje stroji NIKEN rychlé a účinné zastavení. Zadní brzda je vybavena velkým 282 mm kotoučem a díky těmto třem kotoučům velkého průměru na třech kolech nabízí jezdcům namodelu NIKEN vynikající ovladatelnost.

Tříválec o objemu 847 ccm, který nový NIKEN pohání, byl speciálně vyvinut na základě úspěšné pohonné jednotky použité u modelů MT-09, Tracer 900 a XSR900. Z důvodu jedinečných požadavků modelu NIKEN je motor s klikovým hřídelem crossplane, který nabízí úchvatný točivý moment, doplněn speciálním nastavením vstřikování paliva, určeným ke zvýraznění výkonu tohoto motocyklu v jeho oblíbeném prostředí horských serpentin.

Nová je rovněž konstrukce klikového hřídele, zajišťující skvělou odezvu při jízdě a plynulejší rozjezdy.

Všichni, kdo NIKEN osedlají, si mohou také dopřát výhody nejmodernějších technologií elektronického řízení, například systému YCC-T, D-MODE, tempomatu a kontroly trakce, a navíc ještě antihoppingové spojky (A&S) a rychlořazení. Ty zajišťují vynikající ovladatelnost a dokonalou zábavu při jízdě v nejrůznějších podmínkách.

Prémiová kvalita a skvělé technické parametry stroje NIKEN jsou zdůrazněny použitím optimálně tvarované hliníkové palivové nádrže vytvořené stejnou moderní výrobní technologií, jako je tomu u modelů YZF-R1 a YZF-R6.

Díky ladným, oblým křivkám, plynule navazujícím na širokou přední kapotáž, poskytuje tato lehká palivová nádrž s vyklenutými plochami pevnou plochu pro oporu kolen a současně umožňuje jezdci volný pohyb. S objemem 18 litrů umožňuje dojezd přes 300 km.

Mezi další z prvků patří přehledný přístrojový panel LCD s černým pozadím, kde se jezdci zobrazují nejdůležitější informace.

Základní vlastnosti modelu Yamaha NIKEN

  • Zcela nová koncepce v segmentu motocyklů
  • Jedinečná schopnost průjezdu zatáček
  • Nezaměnitelný pocit z přilnavosti přední části, jistoty vedení stopy a brzdného účinku
  • Radikální design
  • Moderní vícekolová technika naklánění
  • Vysoký úhel náklonu, maximálně 45 stupňů
  • Zdvojená obrácená přední vidlice v souladu s Ackermannovou podmínkou geometrie řízení
  • Hybridní rám z oceli a hliníku doplněný odlévanou hliníkovou kyvnou vidlicí
  • Rozložení hmotnosti mezi přední a zadní část s jezdcem přibližně 50:50
  • Kapalinou chlazený tříválcový motor CP3 DOHC o objemu 847 ccm
  • Speciální nastavení vstřikování paliva a optimalizované vyvážení klikového hřídele
  • LED světlomet a zadní světlo
  • Zrcátka převzatá z modelu YZF-R1 s integrovanými LED ukazateli směru
  • Dvě 15palcová přední kola s rozchodem 410 mm a 17palcové kolo vzadu
  • YCC-T
  • Systém D-MODE se 3 provozními režimy motoru
  • Tempomat - funkční při rychlostech nad 50 km/h
  • Systém kontroly trakce se 2 režimy a možností vypnutí
  • Antihoppingová spojka pro vyšší stabilitu podvozku při podřazování
  • Systém rychlořazení pro plynulejší řazení nahoru
  • Kompaktní přístrojový panel s LCD displejem
  • Hliníková palivová nádrž o objemu 18 l
  • Plně nastavitelné zadní odpružení
  • Dvě přední kotoučové brzdy o průměru 298 mm, zadní brzda s kotoučem o průměru 282 mm
  • Zásuvka 12 V

Dostupnost a cena: První motocykly NIKEN 2018 určené pro evropský trh budou dostupné prostřednictvím online objednávky. Datum zahájení přijímání online rezervací a cena modelu NIKEN budou oznámeny během několika příštích měsíců.

 

MT-07

Osobité modely Hyper Naked od Yamahy se ve světě motocyklů už docela zapsaly. Již první model MT-09, představený na konci roku 2013, mnohé uchvátil. Pro rok 2018 je zde další generace naháčů.

Vyzrálejší design kapotáže nového motocyklu MT-07 ctí základní charakter předchozího modelu a kombinuje jej s novými prvky inspirovanými strojem MT-09, například odvážnějším světlometem, který vytváří působivější předek. Nově navržená palivová nádrž a sání vzduchu ve stylu modelu MT-09 přinášejí agresivnější image a umocňují vzhled řady MT, zatímco nové sedlo a oddělené černé boční panely zvýrazňují průbojný design stroje.

Model MT-07 je pro rok 2018 vybaven zcela novým designem sedla, který zaručuje lepší jízdní polohu pro jezdce libovolného vzrůstu. Přední část nového sedla je nyní rozšířena přes boky zadní části palivové nádrže, což zvyšuje pohodlí. Nový tvar dodává modelu pro rok 2018 kompaktnější profil. 

Systém odpružení modelu MT-07 nabízí zdvih 130 mm vpředu i vzadu. Je navržen tak, aby byl komfortní, progresivní a předvídatelný, díky čemuž se ideálně hodí do celé řady jízdních podmínek. Přední vidlice pro rok 2018 využívá upravené nastavení, které dodává jízdě sportovnější charakter, zatímco zadní odpružení je vybaveno novým seřizovačem tlumení při odskoku, který jezdci umožňuje nastavit motocykl tak, aby vyhovoval jeho jízdnímu stylu a použití.

Jednou z klíčových vlastností modelu MT-07 je motor CP2 s klikovým hřídelem crossplane, jenž poskytuje silný, lineární točivý moment. 270° klikový hřídel dvouválcového motoru dodává motocyklu MT-07 pulzující hnací sílu, která cenově dostupný stroj střední třídy odlišuje od ostatních modelů. 

Technické údaje modelu MT-07

  • 698 ccm, 74,8 k, 182 kg
  • Kapalinou chlazený čtyřtaktní řadový dvouválec o zdvihovém objemu 689 ccm
  • Klikový hřídel crossplane s 270 stupňovým předsazením
  • Vysoký a silný lineární točivý moment
  • Nízká spotřeba paliva
  • Nízká hmotnost - bez provozních náplní pouhých 164 kg
  • Štíhlý a kompaktní trubkový rám
  • Lehká desetipaprsková litá hliníková kola
  • Digitální přístroje s LED displejem
  • Dva přední kotouče 282 mm s čtyřpístkovými třmeny

Barvy: Night Fluo, Yamaha Blue, Tech Black

Dostupnost: Březen 2018 

 

MT-09 SP

Rok po představení nového modelu MT-09, který během první sezóny zaznamenal obrovský prodejní úspěch, bude segment Hyper Naked dále posílen uvedením nového modelu MT-09 SP. Přípona SP je vyhrazena pro malý počet exkluzivních modelů Yamaha včetně modelu MT-10 SP, které nabízí prémiovou specifikaci s důrazem na sportovní výkon.

Nový radikální model MT-09 SP se pyšní vysokou standardní specifikací, která zahrnuje vybavení značky Öhlins, speciální barevné provedení a jedinečné zpracování. Navazuje na významné přednosti řady MT a přináší ještě dokonalejší zážitek z jízdy na stroji kategorie Hyper Naked.

Konstruktéři vybavili nový model MT-09 SP zadním tlumičem Öhlins. Prémiový systém zadního odpružení umožňuje velké množství úprav pomocí snadno dostupného dálkového seřizovače, který jezdcům umožňuje vyladit nastavení a dosáhnout prvotřídního jízdního projevu a lepší ovladatelnosti. Majitelé modelu MT-09 SP mají rovněž možnost vyladit nastavení odpružení prostřednictvím řady volitelných zadních pružin Öhlins, jež jsou k dispozici v různých variantách v sortimentu originálního příslušenství Yamaha.

Modely MT-09 a MT-09 SP jsou vybaveny přední vidlicí Kayaba. Standardní model MT-09 má nastavitelnou přední vidlici, kde jedna noha slouží k odskoku a druhá ke stlačení. Model MT-09 SP má nastavitelnou přední vidlici, kde lze u obou noh nastavit tlumení při odskoku a stlačení. To umožňuje lépe vyladit nastavení předního odpružení.

Prémiovou specifikaci modelu MT-09 SP doplňuje zpracování v exkluzivním barevném provedení Silver Blu Carbon, ladící s designem modelu MT-10 SP. Palivová nádrž má stříbrné boky s modrými horními částmi a na obou stranách je ozdobena stylovou hydrografikou MT-09 SP a 3D logem Yamaha s vidlicovou ladičkou. Kryt světlometu a kryt sedla je nalakován stříbrnou barvou, zatímco přední blatník má modro/černé provedení s grafikou SP.

Exkluzivní vzhled verze SP doplňují lehká desetipaprsková kola v modrém provedení, stejně jakou modelu MT-10 SP, a jsou ozdobená grafikou MT-09 SP. Motiv SP se nachází rovněž na sedle, které zdobí výrazné modré prošívání ladící s nádrží a koly.

Vysoce kvalitní povrchová úprava a exkluzivní vzhled modelu MT-09 SP je doplněn černými řídítky, černými ovládacími páčkami a černými brýlemi vidlice.

Speciální přístrojový LCD panel modelu MT-09 SP zobrazuje na rozdíl od většiny ostatních motocyklů v této třídě bílé informace na černém pozadí, což zaručuje lepší čitelnost při jízdě během dne.

Technické údaje modelu MT-09 SP

  • 847 ccm, 115 k, 193 kg
  • Tříválcový motor CP3 o zdvihovém objemu 847 ccm s klikovým hřídelem crossplane a vysokým točivým momentem
  • Systém rychlořazení umožňující řadit nahoru bez spojky (QSS)
  • Antihoppingová spojka (A&S)
  • Systém D-MODE pro nastavení charakteristiky motoru
  • Lehký hliníkový rám a kyvná vidlice
  • Agresivní dvojité přední LED světlomety
  • Systém kontroly trakce (TCS) s možností přepínání
  • Držák registrační značky instalovaný na kyvnou vidlici
  • Obrysová LED světla

Barva: Silver Blu Carbon

Dostupnost: Leden 2018

 

Tracer 900

Při návrhu modelu pro rok 2018 se designérský tým značky Yamaha soustředil na posílení oblíbenýchsilných stránek a užitné hodnoty motocyklu Tracer 900 a zároveň provedl celou řadu vylepšení a změns cílem prohloubit cestovní potenciál stroje a vytvořit ještě dokonalejší a kvalitnější produkt.

Motocykl je vybaven větším štítem zajišťujícím lepší ochranu horní části těla před povětrnostními vlivy a pohodlnější jízdu na delší vzdálenosti, který lze díky možnosti ruční úpravy výšky rychle nastavit dopožadované polohy. Pro zajištění vyššího pohodlí cestujících je model pro rok 2018 vybaven také přepracovanými stupačkami spolujezdce a nově navrženými madly.

Designéři značky Yamaha dále provedli nenápadná funkční vylepšení všech panelů a krytů kapotáže za účelem zlepšení celkového vzhledu, kvality a dojmu z modelu pro rok 2018. Nová oblast sání vzduchu v přední části propůjčuje stroji vytříbený vzhled a pro vylepšení celkového stylu byl upraven také design bočních panelů palivové nádrže a bočních křídel. 

Tracer 900 2018 používá nově navrženou hliníkovou kyvnou vidlici a přepracované nastavení zadních tlumičů zajišťující lepší cestovní výkon motocyklu a umožňující instalaci originálních bočních kufrů.

Modelový rok 2018 nabídne nová sedla jezdce i spolujezdce, která kromě většího pohodlí pro cestující podtrhují také prémiový vzhled motocyklu Tracer 900. Výšku sedla jezdce lze nastavit do 2 poloh a přesně přizpůsobit každému stylu jízdy. Na nádrži je navíc umístěna měkká podložka poskytující jezdci větší pohodlí při jízdách na delší vzdálenosti.

Tracer 900 používá také užší řídítka s tenčími a lehčími kryty rukou. Nové uspořádání zajišťuje přirozenější jízdní pozici a větší pohodlí a nová řídítka pomáhají při vyšších rychlostech chránit ruce jezdce před prouděním vzduchu. Motocykl díky své menší šířce umožňuje také snazší průjezd dopravou na místech, kde je to povoleno.

Technické údaje modelu Tracer 900

  • Kapalinou chlazený tříválcový motor o objemu 847 ccm se čtyřmi ventily na válec
  • Antihoppingová spojka (A&S)
  • Systém kontroly trakce (TCS) se 3 režimy
  • Provozní režimy specifické pro model Tracer volitelné pomocí systému D-MODE
  • Štíhlý a lehký hliníkový rám litý pod tlakem metodou CF
  • Objemná 18 litrová palivová nádrž pro dlouhý dojezd
  • Hlavní stojan a ABS jako standardní vybavení

Barvy: Nimbus Grey, Tech Black

Dostupnost: Březen 2018

 

Tracer 900GT

Kategorii sportovně cestovních motocyklů značky Yamaha doplní v roce 2018 nový model Tracer 900GT, který přináší prémiové technické parametry již ve standardní výbavě. Tracer 900GT je založen na motocyklu Tracer 900, ve verzi pro rok 2018 nabízí stejné vylepšené specifikace, a je navržen tak, aby uživatelům sportovně cestovních motocyklů nabídl špičkové vlastnosti za konkurenceschopnou cenu.

Yamaha Tracer 900GT

Tracer 900GT je standardně dodáván se snadno odnímatelnými 22 litrovými originálními boční kufry v barvě kapotáže, které jezdci umožňují vydat se kdykoli na cestu.

Uživatelé modelu Tracer 900GT si mohou vychutnat výhled na kokpit s nejnovějším přístrojovým panelem z tenkovrstvých tranzistorů (TFT). Technicky vyspělý přístrojový panel s plnobarevným displejem zobrazuje celou řadu informací, včetně indikátoru zařazeného rychlostního stupně, okolní teploty, teploty chladicí kapaliny, aktuálního jízdního režimu, palivoměru a spotřeby paliva.

Tracer 900GT je vybaven prémiovým odpružením, které zahrnuje plně nastavitelnou přední vidlici, umožňující jezdci motocykl zvýšit a přizpůsobit různé zátěži a jízdním podmínkám. Plně nastavitelná vidlice má zlatou povrchovou úpravu.Tracer 900GT používá dálkový seřizovač předpětí zadních tlumičů, umožňující snadné a pohodlné nastavení odpružení při jízdě se spolujezdcem či přepravě zavazadel. Jedná se o rychlý a účinný způsob nastavení motocyklu. 

Tracer 900GT mění možnosti akcelerace motocyklu tím, že jezdci umožňuje plynule řadit vyšší převodové stupně bez použití spojky. Systém QSS, založený na systému použitém u nejnovějšího modelu MT-09, propůjčuje tomuto sportovně cestovnímu motocyklu dokonalejší jízdní projev.

Model nabízí v rámci standardní výbavy rovněž tempomat. Jedná se o stejný systém jako u modelu MT-10, který lze při rychlosti 50 km/h až 180 km/h a zařazeném 4.,5. nebo 6. rychlostním stupni nastavit pro řízení cestovní rychlosti. Mezi jeho výhody patří menší únava pravé paže a ruky při jízdách na dlouhé vzdálenosti, schopnost udržovat konstantní rychlost při jízdě v hornatém nebo náročném terénu a také možnost nastavení rychlostních omezení od 40 km/h. Systém se automaticky vypne při použití brzd, spojky nebo plynu a nabízí tlačítko pro návrat, kterým jezdec může vynulovat nastavení na předchozí hodnoty. Díky tempomatu je cestování na delší vzdálenost pohodlnější a může rovněž pomoci předcházet překračování rychlostních omezení.

Vyhřívané rukojeti představují přidanou hodnotu pro zapálené uživatele sportovně cestovních motocyklů.

Technické údaje modelu Tracer 900GT

  • Kapalinou chlazený tříválcový motor o objemu 847 ccm se čtyřmi ventily na válec
  • Antihoppingová spojka (A&S)
  • Systém kontroly trakce (TCS) se 3 režimy
  • Provozní režimy specifické pro model Tracer volitelné pomocí systému D-MODE
  • Štíhlý a lehký hliníkový rám litý pod tlakem metodou CF
  • Objemná 18 litrová palivová nádrž pro dlouhý dojezd
  • Hlavní stojan a ABS jako standardní vybavení

Barvy: Midnight Black, Nimbus Grey, Phantom Blue

Dostupnost: Červen 2018

 

YZF-R1M a YZF-R1

Superbiky prošly modernizací, která má samozřejmě za cíl zlepšení jízdních výkonů, ovladatelnosti atd.


Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha Niken
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-09 SP
Yamaha MT-09 SP
Yamaha Tracer 900
Yamaha Tracer 900
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha YZF-R1M
Yamaha YZF-R1M