Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Nové motomapy "motorkářských rájů"

Redakce, 26.12.2012

Jižní Tyrolsko a Dolomity snad nemusíme cestovatelům na motorkách nijak zvlášť představovat. Tento "motorkářský ráj" protkaný zatáčkovitými silničkami vedoucími skrz malebné horské průsmyky, plný až kýčovitých panoramat a scenérií, je zaslíbenou oblastí pro kratší i delší motovýlety.

Podobně je na tom i u nás trochu méně známý region Piemont v severozápadní Itálii a navazující výběžek Valle d"Aosta (údolí Aosty, Aostatal), nabízející neméně skvělé svezení a výhledy.

Obě oblasti najdete na nových motomapách renomovaného švýcarského nakladatelství Hallwag. Každá mapa se skládá jednak ze základní celkové mapy oblasti a dále z karet s motorkářskými trasami, kde na jedné straně je stručný itinerář, zhodnocení různých aspektů trasy pomocí piktogramů, tipy na zajímavosti v okolí a na ubytování, na druhé straně karty je podrobnější mapa trasy. Každá karta je složena na polovinu pro snadnější uložení do obalu, můžete si ji však rozloženou umístit do tankvaku. Mapy jsou kvalitně zpracovány a provedou vás opravdu zajímavými místy.

Nové motomapy najdete zde:

Motomapa Jižní Tyrolsko - Dolomity

Motomapa Piemont - Aostatal




Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor