Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Novinka - asistenční služby pro motorkáře

Michal Stief, 17.5.2012

Náš kolega se včera zúčastnil tiskovky o novém zajímavém produktu, více se dozvíte níže:

Rád bych Vás informoval o nové asistenční službě pro řešení nepříjemných situací technického rázu na cestách. Před cca 2 lety při cestě na Sicílii jsem si hrál s myšlenkou pro všechny případy sjednat asistenční službu kvůli možné poruše na cestě. Tato výsada a poslední záchrana byla zatím určena pouze novým motocyklům jako benefit ke koupi. Se strojem starším 10 let člověk neuspěl. Nicméně doba pokročila a díky asistenční společnosti Europ Assistance mohou být v klidu i majitelé starších strojů. Je jedno jaké značky, stáří, stavu.

Tato asistenční služba, která využívá zkušeností z asistence k novým motocyklům Honda a Yamaha, přichází s produktem MotoCare – asistenční služby pro motorkáře. Za částku 1090 Kč ročně obdržíte zajištění pomoci při nehodě, poruše, defektu pneu, nedostatku paliva, vybití baterie a krádeže motocyklu. Pomoc je řešena telefonickou radou / technickou konzultací, vyhledáním nejbližší opravny (asistence funguje non stop, což například u kamárádů nelze zaručit), dále odtažením / úschovou porouchaného motocyklu, zajištění jeho opravy, zajištění ubytování, náhradního vozidla (automobilu) a dalších služeb.

Územní platnost této služby odpovídá zemím uvedeným v zelené kartě povinného ručení. Kryje tedy značnou část „standardních“ destinací. Plnění ve formě využívaných služeb – opravy, odtahu aj. je možno čerpat do výše 35 000 Kč. Tato asistence zajistí pomoc a zprovoznění motorky také například při jarních problémech spojených se startem.

Většina z nás má sjednány určité asistenční služby zdarma k povinnému ručení či havarijnímu pojištění. Jedná se však o služby šité pro automobily. Reálné využití pro motocykly je problematické a z osobních zkušeností nereálné. Služba MotoCare společnosti Europ Assistance je však šita přímo nám na míru. Za slušnou částku obdržíte jistotu pomoci při Vašich cestách s limitem krytí, který by měl stačit na veškeré standardní poruchy / nepříjemnosti, které naše stroje mohou potkat. Je jasné, že většina z nás si umí za všech situací poradit, kamarádi pomohou s odtahem moto a podobně. Nicméně zvláště při problémech ve vzdálenějších zemích již není pomoc kamarádů a osobní zručnost tak samozřejmá, avšak na asistenci MotoCare se můžete spolehnout.

Pro více detailů navštivte web www.europ-assistance.cz či mrkněte na přiložený propagační materiál.




Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor