Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Nový Motoatlas České republiky vychází ještě před Vánocemi!

Redakce MotoRoute, 6.12.2019

Tak konečně - nový Motoatlas České republiky je v tisku... Měl být hotový už před několika měsíci, ale objevili jsme v něm ještě nějaké chyby a nechtěli jsme pustit ven "vadný" výrobek. Úprava map je ovšem dosti náročná a zabírá to čas.

Ted už ale je vše hotovo a atlas by měl být připraven k expedici ještě před Vánocemi, cca 18.12. Členové MotoRoute klubu, kteří si zaplatili nebo obnovili předplatné po půlce listopadu 2019, dostanou nový Motoatlas bezplatně v rámci členství, kromě toho budou mít v členské sekci webu přehled všech 339 tras / úseků silnic.

Oproti motoatlasu, který jsme vydali v roce 2013, je tento podrobnější, v měřítku 1:200 000. Pokrývá celou ČR a je v něm vyznačených spousta pěkných silnic, vhodných pro motorkáře.

Všechny strany motoatlasu jsou oboustranně laminované, tzn. jsou odolné vodě - ne však stoprocentně, atlas by neměl být přímo ponořen do vody! To by musel být vytištěn na plastu. I tuto možnost jsme zvažovali, ale vzhledem k ceně materiálu by pak atlas byl hodně drahý.

V každém případě věříme, že mnoho dnů práce několika lidí se zúročilo v podobě užitečné pomůcky každého motorkáře a přejeme hodně zábavy nejen při plánování vyjížděk, ale hlavně při samotném ježdění - užijte si to!

Nový Motoatlas České republiky jde předobjednat po kliknutí sem.