Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

První ON-LINE enduro kurz!

Redakce MotoRoute, 12.3.2018

A je to tady přátelé! Po několika měsících práce uvádíme PRVNÍ ONLINE ENDURO KURZ!

Velice jednoduše a levně se naučíte, jak jezdit na motorce v terénu, a to pod vedením člověka, který tomu opravdu rozumí – Zdeňka Gottvalda.

Zdeňa je 23-násobný mistr ČR, dvojnásobný mistr a šestinásobný vicemistr Evropy v enduru jednotlivců, byl čtvrtý v Mistrovství světa a má spoustu dalších titulů, jejichž pouhý výčet by byl příliš dlouhý. Provede vás kurzem od úplných začátků, kde vysvětlí základní ovládání motorky či manipulaci na místě, až po náročnější prvky, jako jsou výjezdy, sjezdy, driftování atd.

Vše jednoduše, jasně a srozumitelně v pětidílném video seriálu. Kromě odborného výkladu najdete ve videu i pomocné ukazatele a popisky, ukazující a zvýrazňující vybrané důležité skutečnosti.

Samozřejmě, online kurz není totéž, jako mít u sebe přímo učitele, ale má zřejmé výhody – tak například si ho můžete pouštět kdykoliv a kdekoliv, a také kolikrát chcete si vše zopakovat. Asi jako kdybyste si svého enduro lektora vozili pořád s sebou a on byl ochoten vám neomezeně vše znovu a znovu předvádět. Záběry se navíc dají stopnout či pouštět pomalu, abyste si prohlédli potřebné detaily. A to vše přitom za zlomek ceny „offline“ kurzů!

Jak to funguje? Zadáte pár základních údajů, načež dostanete email s platebními instrukcemi. Po zaplacení již vám dojde přístupové heslo a následně se můžete začít učit - svým tempem, po neomezenou dobu.

Pokud byste přece jen raději vše vyzkoušeli pod Zdeňkovým osobním vedením, i to je možné. Nabízíme také praktické kurzy školy jízdy v terénu, určené jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilejší jezdce. Po domluvě je možné sestavit i kurz pro ostrá endura, nebo program individuální enduro výuky.

Tak to zkuste a naučte se jezdit enduro!