Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Red Bull Romaniacs 2022

Redakce MotoRoute, 15.6.2022

V posledním červencovém týdnu proběhne v Rumunsku další ročník extrémního enduro závodu Red Bull Romaniacs.

Red Bull Romaniacs je kombinací vytrvalostní jízdy, cross country a trialu. Po dvou úspěšných ročnících World Enduro Super Series championship sérii oficiálně podpořila Mezinárodní motocyklová federace (FIM), takže se série proměnila ve FIM Hard Enduro World Championships.

V současnosti je Red Bull Romaniacs světovou špičkou a jedním z nejnáročnějších Hard Enduro závodů sezóny, který zároveň nabíjí fanoušky extrémních sportů po celém světě.

Letošní mistrovství se bude konat 26. - 30. července v rumunském Sibiu a na offroadových trasách v Karpatech. Tento rok tu uvidíme profesionály i nadšence z více než 50 zemí, včetně opravdových hvězd: Grahama Jarvise (11x na stupních vítězů, 6x vítězství v Red Bull Romaniacs), Wada Younga, Manuela Lettenbichlera nebo vítěze letošního ročníku, Billyho Bolta.

https://www.redbullromaniacs.com/

Závod Red Bull Romaniacs 2022 letos proběhne s podporou heavy duty techniky značky Milwaukee, jejíž profesionální vybavení se postará o prolog této extrémní trasy.

„Příprava toho nejpůsobivějšího úseku trasy je pro nás velkou výzvou. Věříme ale, že profesionalita a spolehlivost našeho heavy duty nářadí Milwaukee nám umožní splnit očekávání všech fanoušků adrenalinu,” říká Tomasz Wszołek, regionální manažer Milwaukee pro region střední a východní Evropy.

Kromě vybavení a nářadí pro konstrukci prologu trasy bude Milwaukee během eventu také organizátorem aktivit pro fanoušky motosportu a extrémních sportů. Značka tak výrazně posiluje svou pozici v náročném světě motosportu. Právě extrémní podmínky, výkon a síla jsou totiž to, co vybavení a profesionály Milwaukee vystihuje nejvíce.