Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

V Ostravě mají nový motosalon Honda a Yamaha

redakce MotoRoute, 7.6.2019

Motopark Ostrava - největší motorkářské centrum na Moravě

Ostravská společnost 2M Power s.r.o. je dlouhá léta známa svými úspěchy v prodeji a servisu motocyklů Yamaha. Bylo proto jen otázkou času, kdy vznikne další dceřiná společnost a v Ostravě otevře novou autorizovanou prodejnu s motocykly Honda. Nový Motopark Ostrava teď dělá radost všem moravským příznivcům jedné stopy a přiblížil jim nově motocykly značky Honda. V jednom velkém areálu tak nakoupíte příslušenství pro sebe a stávající motorku, zároveň i novou motorku Honda nebo Yamaha. 

Nově postavený areál s celkovou rozlohou přes 3 hektary má i svůj vlastní testovací 700 metrů dlouhý asfaltový okruh, což je v České republice unikát. Při květnovém slavnostním otevření okruh posloužil nejen kaskadérské šou Míry Lisého, pro mnoho lidí bylo velkým překvapením na okruhu vidět řádění kluků z týmu Cones Bike Racers, kteří názorně ukázali, co znamená moto sport gymkhana. Asfaltová plocha poslouží i k jízdám s motokárami a minibiky, které budou jednou z několika aktivit Motoparku Ostrava. Okruh využijí auto-moto školy a pochopitelně zájemci o zkušební jízdy s novými motocykly.

Co je však nejvíce obdivuhodné, je samotná budova rozdělena na tři samostatné sekce. Jednotlivé prodejny v přízemí mají svůj vlastní vchod a Honda s Yamahou dostaly každá svých 500 metrů čtverečních. Wow... Velkorysé prostory nabízejí skoro celý sortiment motocyklů a skútrů, spolu s nabídkou originálního příslušenství, doplňků a oděvů. Každá značka má vlastní moderně vybavené servisní zázemí a sklad náhradních dílů. 

Velké prostory jsou i v prvním patře, které slouží jako prodejna vybavení pro motorku a motorkáře. Spousta prémiových značek kalhot, bund, kožených i textilních kompletů Modeka a RST, přilby Nolan, AGV, Arai, Bell, Yohe a taky dobře známá Cassida. Pro všechny, kterým při jízdě na motorce chybí s někým si pokecat, je zde obsáhlá nabídka komunikátorů Interphone s letos novým držákem telefonů Moto Crab Evo a zcela novým držákem s nabíječkou USB 3.0 Interphone Moto Crab USB SMMOTOCRABUSB, který bylo možné na živo prohlédnout při oficiálním otevření. 

Motopark Ostrava s.r.o., autorizovaný prodejce značek Honda a Yamaha, krom motocyklů a skútrů poskytuje cenově výhodné komplexní pojištění a financování, které si přizpůsobíte jako leasing nebo spotřebitelský úvěr. Zároveň zde sjednáte pojištění Allianz a AXA i na vaši současnou motorku.

Mimochodem, víte, jak vzniklo logo motocyklů Honda? Hodně s tím souvisí řecká bohyně vítězství Niké, jež byla pro zakladatele Soichiro Hondu inspirací. Z tohoto spojení je zřejmé křídlo, které bylo už na prvním logu z roku 1947. Logo prošlo vývojem, nechyběla i silueta ženy, až se ustálilo na tom, které známe dnes. 

Přijďte si prohlédnout nový Gold Wing, Africu Twin v několika modifikacích nebo jen tak posedět u mini baru a kochejte se skvěle vybavenou prodejnou. 

Jste na facebooku? Staňte se fanouškem stránky @motoparkostrava a sledujte aktuální aktivity a program v areálu, aby vám nic neuniklo.

Motopark Ostrava je teď místo, kde se bude stále něco dít. A ať už jste odkudkoliv, do Ostravy vede spousta pěkných motorkářsky atraktivních cest, tak si jednu vyberte a přijeďte se podívat taky. 

 

Motocykly Honda = tel.: 720 950 642, obchod-honda@motopark.cz

Motocykly Yamaha =  tel.: 724 250 700, obchod-yamaha@motopark.cz

Servis a prodej náhradních dílů Honda = tel.: 720 950 643, servis-honda@motopark.cz

Servis a prodej náhradních dílů Yamaha = tel.: 724 250 100, servis-yamaha@motopark.cz

E-SHOP | OBCHOD = tel.: 720 951 175, obchod@motopark.cz

www.motopark.cz


motopark_ostrava (00)
motopark_ostrava (00)
motopark_ostrava (01)
motopark_ostrava (01)
motopark_ostrava (02)
motopark_ostrava (02)
motopark_ostrava (03)
motopark_ostrava (03)
motopark_ostrava (04)
motopark_ostrava (04)
motopark_ostrava (05)
motopark_ostrava (05)
motopark_ostrava (06)
motopark_ostrava (06)
motopark_ostrava (07)
motopark_ostrava (07)
motopark_ostrava (08)
motopark_ostrava (08)
motopark_ostrava (09)
motopark_ostrava (09)
motopark_ostrava (10)
motopark_ostrava (10)
motopark_ostrava (11)
motopark_ostrava (11)
motopark_ostrava (12)
motopark_ostrava (12)