Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

3 vychytávky pro vaše auto

www.vtvauto.cz, 15.10.2020

3 vychytávky pro vaše auto, které nejvíce oceníte v chladném počasí

Příchod podzimu a zimy s sebou nese specifické požadavky na provoz vozidla. Měníme pneumatiky a místo klimatizace začínáme používat topení a vyhřívání. My jsme si pro vás připravili 3 vychytávky, se kterými vaše auto skutečně vyšperkujete a připravíte na zimní sezónu. 

1. Do auta pohodlně za každého počasí

Boční stupačky jsou skvělým tipem pro pohodlnější nastupování i vystupování z vozidla. Kromě toho, že se stávají jedinečným doplňkem každého auta, jsou boční nášlapy výborné i pro chladné počasí. Dovolují například možnost se zbavit nepříjemného sněhu nebo nečistot ještě před samotným nástupem do vozu. Na pohodlí nastupování si rychle zvyknete – a vylepšený vzhled vašeho vozu si oblíbíte. Instalace nášlapů je navíc velmi snadná a rychlá.  

2. Čisté auto po celý rok

Během chladného období v roce se častěji stává, že bývá posádka auta ušpiněná z venkovního prostředí. Vám poté nezbývá než složitě čistit interiér celého vozu, což je někdy skutečně nezáviděníhodná práce. Různé autopotahy vám pomohou tento problém vyřešit. Stačí je sundat, vyprat – a interiér auta je opět čistý. Proč se stresovat, když si můžete pomoci jednoduchou vychytávkou. 

3. Díky zimní cloně ušetříte za palivo

Tato praktická vychytávka zamezuje pronikání chladného vzduchu k chladiči. Předejdete tak nadměrnému ochlazování chladicí kapaliny a minimalizujete únik teplého vzduchu z prostoru pod vaší kapotou. Díky cloně začne auto také rychleji topit. A největší výhoda zimní clony? Významným způsobem dokáže zkrátit čas, kdy se musí automobil zahřívat a kdy tudíž spotřebovává mnohem více paliva, než je jeho průměrná hodnota. Díky cloně bude i prostor kolem motoru chráněn před nečistotami. 

Jak jste na zimní sezónu připraveni vy? Už víte, jaké vychytávky se budou hodit vám?