Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

5. ročník zahájení sezony

Scooter club Brno, 18.4.2012

Scooter club Brno pořádá 5. ročník zahájení sezony

V sobotu 28. dubna 2012 v 10:30 hodin vyjede z parkoviště u ústředního hřbitova v Brně v pořadí už 5. kolona k zahájení skútrařské sezony 2012. Zároveň je to druhá oficiální akce k zahájení sezony pořádaná Scooter clubem Brno o.s. Doufáme, že se znovu sjede mnoho příznivců těchto jednostopých vozidel, ale zváni jsou i motorkáři na velkých strojích.
Trasa povede tentokrát severněji než v minulých ročnících, ale stejně jako loňský rok se těšíme na setkání se Scooter clubem Olomouc a Scooter fans Slovakia. Každý z účastníků vyjížďky dostane nálepku, popis trasy a pravidla jízdy v koloně. Organizáři, členové Scooter clubu Brno o.s., se budou starat o hladký průjezd obcemi a křižovatkami tak, aby nedocházelo k rizikovým situacím. Doufáme, že se nám celá akce povede nejméně tak jako v minulých letech.

 

Kdo je Scooter club Brno o.s.

Jsme občanské sdružení, které se snaží sdružovat všechny nadšence a příznivce skútrů a pomáhat jim svými zkušenostmi a radami. Než jsme se vloni stali občanským sdružením, fungovali jsme víc než 5 let jako volné uskupení. Během těch let se ve Scooter clubu Brno vystřídalo mnoho fajn lidí a jak to tak bývá, život plyne a lidé se mění, přicházejí a odcházejí. Přesto doufáme, že činnost, o kterou se snažíme, bude pořád mnoha lidem ku pomoci. Provozujeme facebookové stránky, web scbrno.eu a pořádáme během roku několik akcí pro členy sdružení i všechny příznivce skútrů. Letos nás kromě zahájení sezony v Brně čeká skútr šňůra 2012 v Praze (www.skutrsnura.cz), několik akcí během léta a samozřejmě na podzim tradiční zakončení sezony. Rádi přivítáme v našich řadách další nadšence, kteří se budou chtít seznámit s lidmi „od skútrů“, předávat si vzájemně své zkušenosti nebo se jen pobavit.