Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Asama Hashmy - Born to be Free

Asama Hashmy, 16.5.2019

Když potřebuju vyvětrat hlavu a na chvíli vypnout, nejlepší relax je pro mně jízda na motorce. Takto strávený čas je splněným snem. Není nic lepšího než čerpat z prostoru, který kolem mne ubíhá a mizí v dál. Během jízdy se dostávám do absolutního klidu. Dostává se mi té největší svobody a mentální nespoutanosti.

Profil na linkedIn: Asama Hashmy

 

Archangel

Jízda na motorce Archangel není obyčejné trávení volného času, je to víc než pouhá zábava. Vnímám to jako očistný rituál svého ducha. Je to pro mne chvíle, kdy mohu být jen sám se sebou a být přesně takový, jak je mi přirozené. Z motorky vidím problémy všedního života z jiné perspektivy, i nepříjemné situace najednou vnímám s nadhledem. Každá jízda mi umožní dívat se na svět optimisticky, v těch nejveselejších barvách.

 

Jiný svět

Stačí když se projedu a najednou jinak uvažuji o pracovních i soukromých záležitostech. Při jízdě na motorce vidím vše z jiné perspektivy. Všechny pocity, starosti, úspěchy i neúspěchy. A když to vidím. pak se mohu zlepšovat, posunovat se v životě dál, vnitřně růst. Rád přirovnávám svět motorek k říši divů, do které se dostala Alenka. Je to jiná dimenze chápání, vnímání i myšlenkových pochodů.

 

Asama Hashmy

Kdybych se měl popsat, nevím co bych o sobě řekl. To by měli soudit jiní, ti co mě opravdu znají. Ale mohu popsat proč jezdím na čem jezdím, jak jsem se k tomu dostal a proč si myslím že je to to pravé.

Styl a motiv motorek, kterým se věnuji, mi určila samotná jízda. V začátcích jsem se inspiroval u kamarádů. Stejně jako oni jsem jezdil na supersportu. Později jsem vyzkoušel klasiku. Na pomalejší, ale ne slabší motorce jsem se cítil nějak víc v klidu. Ale pořád to nebylo ono, pořád jsem měl jinou představu. Proto jsem se dal do designu a stavby motorky. Moji první stavbu jsem pojmenoval Archangel, kdybych byl umělec, bylo by to možná mé umělecké dílo života. Za jejím vznikem stojí můj osobní příběh. Věřím že to nebyla poslední stavba, ale vím, že první může být jen jedna.

Pokud hledáte místo kde najít vnitřní klid, doporučuji sedlo motorky. Po návratu z projížďky jsem vždy ve stavu, kdy mohu s klidem přemýšlet. Dostávám ty nejlepší nápady, přicházím na nejefektivnější řešení všech výzev ve firmě i v každodenním životě. Vracím se domů se svěží myslí a velkým odhodláním. Jízda na motorce je zkrátka ta nejlepší terapie, jakou si vůbec mohu představit. Rozhodně bych se bez ní neobešel.