Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

BMW Motorrad Days 2019

BMW Motorrad a redakce MotoRoute, 24.6.2019

Akce BMW Motorrad Days proběhne tradičně v Garmisch-Partenkirchenu na úpatí hory Zugspitze již podevatenácté. Letos se tak stane 5. až 7. července 2019.

Pořadatelé očekávají zhruba 40 000 motorkářů a fanoušků motorek BMW doslova z celého světa. Co zde můžete čekat? Samozřejmě představení nových modelů BMW s možností testovacích jízd, ale také kaskadéry, přestavby, hvězdy motorsportu a jiné významné hosty, pohled do zákulisí vývoje a výroby, živou hudbu, soutěže a především skvělou atmosféru a spoustu zábavy.

Z celebrit, které na akci budete moci potkat, stojí jistě za zmínku Helmut Dähne, vítěz Tourist Trophy v roce 1976. Kromě autogramiády ve stanu BMW Motorrad Classic bude mít také přednášku, a to v sobotu od 16:30 do 17:00.

A pokud se chcete parádně projet, zúčastněte se některé z půldenních organizovaných vyjížděk po krásném okolí pod vedením místních průvodců. Na výběr máte silnici nebo enduro. K dispozici je také terénní okruh v areálu. Pro odvážnější jsou tu pak tandemové seskoky padákem.

Testovací jízdy na nových modelech BMW si rezervujte raději předem na www.bmw-motorrad.com/motorraddays.

Přímo na místě srazu se dá kempovat, v okolí najdete několik penzionů. Tak nezapomeňte, BMW Motorrad Days začínají už za pár dní!