Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Cestovní zavazadla Touratech Endurance

redakce MotoRoute, Touratech CZ, 24.8.2023

Užíváte si léta a cestování? A co zavazadla...? Jsou dostatečná a dobře slouží? 

Mrkněte se na novinku v nabídce TOURATECH - boční tašky Endurance Black

Rychle nasadit, rychle sundat a ideální velikost! To jsou nové tašky Touratech Endurance, které ocení nejen offroad jezdci. Velmi lehké, naprosto vodotěsné a za vynikající cenu. 

Boční tašky Endurance Black jsou bezvadnou alternativou pro hliníkové kufry pro cesty, kde je měkké zavazadlo praktičtější. Jsou mnohem lehčí než plastové kufry, velmi odolné i při pádech v terénu a jsou opravdu vodotěsné. Kapacita kolem 30l je ideální a upevňují se pomocí pevné desky na jakýkoliv nosič bočních kufrů Touratech (a řadu dalších které používají stejný rozměr rámečku). 

Díky zamykacímu mechanismu jsou tašky pevně spojené s rámem ale stačí je odemknout a zvednout a můžete se jít ubytovat - žádné složité manipulace s popruhy apod. 

Tašky jsou vyrobené z vysoce odolného materiálu, který vypadá skvěle i po mnoha letech používání. Tašky jsou vyzkoušené, nepromokavé a praktické a chrání osobní věci proti vodě i prachu na cestách a necestách. 

Taška je vybavená reflexními panely, které zvyšují pasivní bezpečnost a když je celá od bahna, stačí vzít zahradní hadici a je zase jako nová. 

Praktické detaily:

- mimořádně jednoduchý a spolehlivý upevňovací mechanismus

- vodotěsnost

- perfektní funkčnost pro offroadové podmínky - odolnost proti protržení, nepraskne, nezpůsobí zranění pokud motorka s taškami spadne jezdci na nohu nebo si do ní najede zezadu

- ideální alternativa kufrů pro každodenní použití

- velké reflexní panely na obou stranách

- velmi snadné čištění

- volitelné zámky zajišťující zadní desku v rámu

.

Doporučená montáž v minimální vzdálenosti 10cm od výfuku

Výška: 32 cm

Šířka: 46 cm

Hloubka: 18 cm

Hmotnost: 2100 g

Kapacita: 30 litrů

Aktuální cena: 5400Kč vč. DPH za jednu

Boční tašky Endurance Black a další sortiment najdete na webu shop.touratech.cz.