Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

CFMOTO NO LIMITS 2021 TWINS CHAMPIONSHIP

CFMOTO, 15.3.2021

CFMOTO neusíná na vavřínech a v celé Evropě se má velmi čile. Nejnovější zpráva je z Britských ostrovů.

CFMOTO bude sponzorovat závody NO LIMITS 2021 TWINS CHAMPIONSHIP

Společnost CFMOTO UK oznámila spolupráci s anglickou sportovní agenturou No Limits Racing NPR a bude sponzorovat lokální šampionáty Super Twins a Standard Twins v roce 2021. Tato spolupráce výborně navazuje na představení nového, vysoce výkonného ??řadového dvouválcového motoru o objemu 700 cm³ z dílny CFMOTO. Tento motor je součástí nové modelové řady CFMOTO 700CL-X Heritage, Sport a Adventure a je zároveň ideální pohonnou jednotkou pro tyto závodní třídy.

CFMOTO UK Super Twins a CFMOTO UK Standard Twins - jsou názvy dvou tříd v tomto seriálu a právě vstup na toto závodní pole hraje pro CFMOTO důležitou roli, přičemž značka vstupuje do týmu i na mistrovství No Limits Racing, taky na jedinečné Isle Man of TT a ostatních motocyklových akcích. Pro CFMOTO je to skvělá příležitost představit výkonný a spolehlivý motor v sportovně-zábavním a přirozeně konkurenčním prostředí.

Nový motor s objemem 700 cm³ byl vyvinut do závodního prostředí a bude s ním jezdit množství závodníků v třídách Twins 2021, včetně dvojnásobného vítěze TT Garyho Johnsona ale i pilot TT Joe Akroyd. Loňský vítěz třídy Standard Twin - Tommy Downes bude soutěžit i za řidítky závodního motocyklu CFMOTO o objemu 700 cm3, zatímco piloti z týmu 44 Teeth 's - Alastair Fagan a Mike Booth nastoupí do třídy Super Twin přímo na strojích CFMOTO.

Výkonný ředitel No Limits Racing - Mark Neat konstatoval: "Jsme hrdí na to, že můžeme oznámit naše spojení s CFMOTO, vždy je fantastické mít podporu přímo od výrobce v našich závodech, protože to ukazuje na to, jak důležité jsou závody na klubové úrovni pro tovární testování a vývoj, ale samozřejmě i pro propagaci značky.

Předpokládá se, že šampionát 2021 No Limits Racing začne v Donington Parku 17. - 18. dubna.

Další informace naleznete na www.nolimitsracing.co.uk.

U nás doma je pak k velké radosti kupujících spuštěna akce 5 let záruka. Více na https://journeyman.cz/