Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Dárek pro cestovatele? MotoZem poradí!

motozem.cz, 15.11.2020

Dárek pro cestovatele? MotoZem poradí!

Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a vy stále přemýšlíte, čím potěšit milovníka dlouhých cest na své mašině? Svěřte se do rukou odborníků, které spojuje vášeň pro motorismus a atraktivní nabídka zboží. MotoZem si pro vás letos jako každý rok připravila originální dárky, s nimiž u stromečku zaručeně zabodujete. A pokud nemáte žádný nápad, neostýchejte se nechat si poradit!

Myslete na bezpečnost

MotoZem myslí na milovníky pohodlí i fanoušky adrenalinu. Mašinu obdarovaného můžete vylepšit třeba tankvakem s dostatečným úložným prostorem pro cennosti a stejně tak jinou batožinou. Na enduro motorce se vyplatí jezdit ve vysoce kvalitních a funkčních rukavicích, jež chrání prsty i klouby a slibují pevný a stabilní úchop. Máte-li všechny informace k nákupu přilby, neváhejte vybírat z moderních kolekcí homologovaných přileb, kde nechybí pestré barvy a zajímavé detaily. Bez ohledu na to, zda cestujete po silnici nebo trávíte čas s motorkou v lese, nezapomínejte na to nejdůležitější – bezpečnost. Tu vám zajistí především prvotřídní oblečení na motorku, pevná odolná obuv a v neposlední řadě samotný stroj ve vynikajícím technickém stavu.

Jděte na to chytře

Pokud získáte indicie pro nákup vytouženého dárku pro motoristu, nemusíte mít ani obavy z nepadnoucí velikosti či nevhodně vybrané barvy produktu. Sortiment je tak široký a poradenství MotoZemě na obzvlášť vysoké úrovni, takže se určitě domluvíte na výhodném kompromisu řešení. A pokud by přece jen přišel požadavek na výměnu, máte čas až do konce ledna. 

Drobnost, která potěší

Máte-li omezený rozpočet, nebojte se sáhnout po drobnostech, jako jsou klíčenky, praktické doplňky pro pohodlné cestování či dárečky určené skalním motorkářům. Může to být kvalitní hrnek, sada prémiové kosmetiky pro péči o mašinu nebo třeba ozdobný věšák či kšiltovka. Na webu MotoZemě naleznete celou řadu atraktivních tipů na dárky, přičemž ty nejdražší vyjdou okolo tisícovky. Ať už sáhnete po kvalitním koženém opasku, praktickém vaku na moto oblečení či funkčním prádle s využitím po celý rok, rozhodně nešlápnete vedle. Inspirujte se značkovými produkty a doplňky, bez nichž se žádný fanoušek motorek neobejde. Řada pozorností totiž slibuje využití i mimo jízdu na motorce či garážové stání a může být vkusným suvenýrem i jako poděkováním za dosavadní spolupráci a přátelství.

Sázka na jistotu

Kdo je v tomto směru bezradný a chce mít jistotu, že se strefí do vkusu obdarovaného, tomu nabízí MotoZem ještě únikovou a přesto velmi oblíbenou cestu formou dárkových poukazů. Pořídíte je z pohodlí domova online a to v několika částkách od 500 korun. Poukázky jsou chráněny vždy unikátním kódem a mají platnost jeden rok. Díky tomu si motorkář vybere sám, co se mu nejlépe hodí a to z celého sortimentu ve všech kamenných prodejnách či na motoshopu www.motozem.cz

 

Bunda Motozem
Bunda Motozem
Jeansy na motorku Street Racer Stretch II CE modré
Jeansy na motorku Street Racer Stretch II CE modré
motoválec na motorku motozem 50 l
motoválec na motorku motozem 50 l
Polštář Motozem
Polštář Motozem
Poukaz
Poukaz
Rohož Motozem Born To Ride
Rohož Motozem Born To Ride
Rukavice na motorku Street Racer Stunt černo-fluo žluté
Rukavice na motorku Street Racer Stunt černo-fluo žluté
Street Racer Ryan
Street Racer Ryan
Šátek Motozem
Šátek Motozem
Vyklápěcí přilba na motorku Street Racer SR V1 černo-fluo žlutá
Vyklápěcí přilba na motorku Street Racer SR V1 černo-fluo žlutá