Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Dárkové poukazy Wemoto

wemoto.cz, 12.1.2023

Vyhlížíte sezónu? Nebo přemýšlíte, co by bylo vhodné udělat pro svou motorku? Stihli jste přes zimu všechno potřebné nebo děláte servis teď? Wemoto má pro všechny (nejen) domácí servisáky připraveny servisní sady a dárkové poukázky.

Pokud máte v okolí někoho, komu chcete udělat nebo jeho motorce, ale nevíte co potřebuje, darujte nákupní poukázku, aby si majitel motorky mohl nakoupit sám, co zrovna potřebuje. 

www.wemoto.cz/parts/picture/cz-poukaz500/

Sady jsou dostupné pro většinu vyráběných i starších motocyklů a obsahují díly pro základní předsezónní servis – olejový a vzduchový filtr, olej a další. A jako dárek ještě dostanete na tuto hotovou sadu stylový látkový batůžek.

Dárkový poukaz wemoto.cz

Dárkový poukaz je ideální dárek pro každého majitele motorky. Poukaz lze uplatnit pouze v celé hodnotě v rámci jednoho nákupu, taky je možné využít i více poukazů najednou, kdy se jejich hodnota sčítá.

Poukaz je vždy opatřen unikátním kódem, který lze použít pouze jednou. Můžete ho uplatnit při nákupu na prodejně. Při objednávce na webových stránkách Vás prosíme poslat číslo Vaší objednávky a číslo kódu do mailu na info@wemoto.cz, nebo nám ho nahlásit telefonicky na +420 317 471 113.

Vše potřebné najdete na www.wemoto.cz