Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Discover More 2016 startuje!

Harley-Davidson, 15.3.2016

Harley-Davidson momentálně startuje třetí ročník projektu Discover More a hledá dva jezdce, motocyklové nadšence, kterým nabídne jízdu snů! Dva týdny v sedle motocyklů H-D kdekoli po světě a k tomu kapesné 5 000 EUR na pokrytí cestovních nákladů – to je výhra i zážitek, na který vítězný pár nikdy nezapomene. 

Testovací jízda je jen začátek…

A jak získat práci snů a strávit dva týdny v sedle motocyklů? Vše začíná úplně jednoduše - zkušební jízdou na H-D!  Stačí si jen od 15. března do 30. dubna zarezervovat zkušební jízdu na některém z touringů v nejbližším dealerství H-D, prostřednictvím webu https://discovermore.harley-davidson.com/cs_CZ/ a absolvovat ji do 15. května a vše může začít. Vybraný jezdec a jeho parťák se mohou těšit na dvoutýdenní cestu na H-D, například po Španělsku, USA,  Argentině nebo kdekoli jinde po světě, dle jejich vlastního výběru.

Harley-Davidson si skutečně zvolil skvělý způsob, jak odstartovat letošní moto sezónu! 3. ročník Discover More s testovací jízdou zdarma nemohl přijít v lepší dobu. Skvělým „lékem“ na všechny jarní deprese a splíny se tak může stát právě zkušební jízda, která s sebou navíc přináší dokonalý benefit v podobě možnosti zisku jízdy snů od Harley-Davidson. 

„Loňský projekt Discover More měl jednoho vítěze – francouze Luise Castillu, který nepřetržitě strávil v sedle H-D Street Glide dva měsíce a projel celou Evropu. Pro letošek jsme se rozhodli dát šanci zažít jízdu snů na některém z našich touringových modelů ne jednomu, ale hned dvěma jezdcům z Evropy. Vítěz Discover More 2016 z regionu střední a východní Evropy si bude moci zvolit vlastní trasu kdekoliv na světě, pokud se tam nachází dealerství H-D. To ale není vše - navíc si s sebou bude moci vzít ještě jednu osobu, protože ve dvou se to lépe táhne,“ říká Country Manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu Martin Heřmanský.

Jak se zapojit do Discover More 2016 ?

1) Rezervace zkušební jízdy zdarma na touringových modelech H-D – stačí si od 15. března do 30. dubna v nejbližším dealerství H-D zarezervovat jízdu na Superlow 1200T, Heritage Softail Classic, Road King Classic, Street Glide Special, Road Glide Special nebo Ultra Limited prostřednictvím webu: https://discovermore.harley-davidson.com/cs_CZ/ 

2) Jízdu je třeba absolvovat nejpozději do 15. května a zároveň, maximálně ve 200 znacích, vylíčit svoji jízdu snů.

3) Vítězný jezdec a jím vybraný partner získají dva touringy H-D na 2 týdny a  kapesné ve výši 5 000  eur.

Připomeňme, že loňský vítěz Discover More Luis Castila byl vybrán z více než 10 000 žádostí, které přišly z více jak 27 zemí. Během dvou letních měsíců tak prožil na Harley-Davidson Street Glide svoji „životní cestu“ napříč Evropou. Užíval si jízdu po nejkrásnějších evropských cestách, seznámil se s řadou nových zajímavých lidí, poznal unikátní památky jednotlivých zemí a při své tour nevynechal ani Českou republiku, kde obdivoval krásy staré Prahy a nechal se slyšet, že by se k nám ještě rád vrátil. Jeho Discover More Tour 2015 si můžete připomenout na: www.greatestrides.eu/cs_CZ, kde naleznete i tipy na nejzajímavější trasy.

Více informaci o projektu Discover More 2016 na: https://discovermore.harley-davidson.com/cs_CZ/