Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

DUCATI TOUR 2020

redakce MotoRoute, Ducati ČR, 17.4.2020

POZOR - aktuální nové informace o Ducati Tour 2020

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V DUCATI PRAGUE

Aktuální situace a vládní omezení proti šíření koronaviru nám bohužel znemožňují uspořádat DUCATI TOUR v Milíně u Příbrami, nicméně o možnost vyzkoušet si motocykl Ducati nepřijdete.

Zveme vás na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ  v Ducati Prague. Najdete nás na nové adrese Průmyslová 11, Praha 10. V sobotu 25. dubna od 10 do 18 hodin budeme mít pro vás otevřeno při zachování doporučených hygienických pravidel.

Zároveň můžete bezplatně vyzkoušet některý z aktuálních předváděcích motocyklů. V zájmu toho, abychom předešli shlukování většího počtu osob vás prosíme, abyste si svoji jízdu předem rezervovali v rezervačním systému.

Aktuální informace o dalších zastávkách Ducati Tour a možnost registrace na odkaze níže. 

VSTUP DO REZERVACE JÍZD

 


 

Původní článek z 30.března 2020

A je to tady... Ducati vyhlásila start všemi příznivci značky Ducati oblíbeného seriálu testovacích dnů Ducati. Letošní ročník je už jedenáctý.

DUCATI TOUR 2020 – 11. ročník seriálu testovacích dnů Ducati.

Loňské zahájení Ducati Tour provázelo v sobotu trochu uplakané počasí, letošní ročník by mohl ovlivnit aktuální nouzový stav, ale jsme optimisti a doufáme, že zahájení proběhne v plánovaný termín 25.dubna 2020 v Milíně u Příbrami.

Celkem je sedm termínů, vyberte si:

sobota 25. dubna – Milín u Příbrami – pořádá MOTO ITALIA s.r.o. - Ducati Prague

pátek 1. května - Brno – pořádá D MOTO s.r.o.

pátek 8. května – České Budějovice – pořádá G4R s.r.o.

sobota 16. května – Hradec Králové – pořádá GlobalMoto

sobota 23. května – Slušovice – pořádá M.C.F. s.r.o.

sobota 30. května - Děčín – pořádá Profi-moto

sobota 6. června – Mladá Boleslav – pořádá Rossomoto MB s.r.o.

Součástí propagace značky Ducati a testování motorek je i tradiční okruhový DUCATI DEN v Mostě, který se uskuteční ve středu 10. června 2020. 

Během DUCATI TOUR 2020 můžete vyzkoušet kompletní nabídku značky Ducati. Chybět nebude čerstvý „Motocykl roku 2020“ v kategorii naked-bikes Streetfighter V4 S, dále novinky Scrambler 1100 Sport PRO a Panigale V2 a také inovovaná Panigale V4. Vyzkoušíte i bestsellery loňské sezóny Multistrada 950 S a Multistrada 1260 S. Doplní je Multistrada 1260 Enduro, Hypermotard 950, SuperSport, Diavel 1260S, XDiavel, Monster 821, Monster 1200 S a z modelové řady Scrambler pak vyzkoušíte Scrambler Icon a Desert Sled.

Můžou nastat nečekané situace, proto se skladba prezentovaných modelů může na jednotlivých zastávkách lišit. Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Na zkušební jízdy bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. Přesné podmínky účasti a detailní informace k jednotlivým akcím budou uvedeny rovněž na těchto webových stránkách.

A pokud by vám nevyhovoval žádný termín a máte raději individuální ježdění, přijďte si motocykl Ducati vyzkoušet do nové prodejny Ducati Prague. Tady je možné individálně motorky otestovat od 1.dubna do 31. října podle podmínek uvedených zde: http://www.ducati-czech.cz/individualni-testovaci-jizdy.html

Rezervujte si svoji jízdu už teď na ducati@ducati-czech.cz nebo na telefonu +420 284 821 148