Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

DUCATI TOUR 2022 Bělá pod Bezdězem

redakce MotoRoute, Ducati, 5.5.2022

Uvažujete kam vyrazit tento nebo příští víkend? Co takhle otestovat nové motorky DUCATI? 

V areálu Adventureland v Bělé pod Bezdězem proběhne v pátek 13.května 2022 od 10 do 18 hodin testovací den Ducati.

Silniční testování bude probíhat na okolních silnicích + terénní testování pod dohledem Lukáše Peška v areálu na šotolinovém okruhu.

Testovací jízdy budou probíhat formou individuálních jízd po předem vyznačeném okruhu v běžném provozu. Okruh o délce cca 45 km vede po silnicích 1., 2. a 3. třídy. Čas určený pro jízdu je cca 45 minut. Pomocí rezervačního systému je možné rezervovat 1 silniční jízdu, další bude možné obsadit přímo na místě v závislosti na vytíženosti testovacích motocyklů.

Na terénní jízdy s Lukášem Peškem se bude zapisovat až na místě. Jezdit se bude po šotolinovém okruhu v areálu Adventurelandu. Na tyto jízdy můžete využít motocykl vlastní nebo si půjčíte Ducati. Do terénu bude k dispozici Multistrada 950 S, Multistrada V4 S nebo Scrambler Desert Sled.

PODMÍNKY ÚČASTI NA TESTOVÁNÍ 

věk minimálně 21 let

občanský průkaz

řidičský průkaz sk. A bez omezení kW

podepsané prohlášení jezdce

složená kauce 30.000,- Kč v hotovosti - týká se všech modelů

zaplacený poplatek za jízdu: 1000,- Kč - týká se všech modelů (poplatek zahrnuje půjčení pojištěného motocyklu, benzín, občerstvení z grilu)

vlastní vybavení - přilba, motocyklová bunda a kalhoty s chrániči nebo kombinéza, rukavice

Vcelku pochopitně se může stát něco neočekávaného a pořadatel si vyhrazuje právo na změnu prezentovaných modelů bez předchozího upozornění.

DUCATI TOUR má již dlouhou tradici a letošní rok bude stejně úžasný, jako ty předchozí. 

Rezervujte si svou svou jízdu na internetových stránkách importéra Ducati

www.ducati-czech.cz/rezervace/ducati-tour-2022-bela-pod-bezdezem_47/

 

Pokud byste však už tento víkend chtěli motocykly Ducati vyzkoušet, můžete navštívit DUCATI TOUR den pořádaný společností M.C.F. cz, s.r.o., který proběhne v sobotu 7. května 2022 od 9 do 18 hodin před obchodem M.C.F. ve Slušovicích u Zlína.

Na této akci proběhne SOUTĚŽ O JÍZDY ZDARMA!

Vyhrajte jízdu na motocyklu Ducati Monster zdarma! Šanci na výhru můžete sami ovlivnit! Jak to bude probíhat? Ze všech účtenek za provedené nákupy na prodejně MCF.cz dne 7.5.2022 vybereme jednu s nejvyšší částkou nákupu v čase 9:00-13:00 a druhou účtenku s nejvyšší částkou nákupu v čase 13:00-18:00. Oba výherci si mohou půjčit nový Ducati Monster na hodinu jízdy v předem dohodnutém čase.

Rezervace jízd M.C.F. cz, s.r.o.c - www.ducati-czech.cz/kalendar-akci/ducati-tour-2022-slusovice_45/