Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Eshop.svetluska.cz

Světluška, s.r.o. , 27.6.2013

 Eshop.svetluska.cz – špičkové náhradní díly na nákladní vozy

Pokud poptáváte náhradní díly na nákladní vozy, aktuálně máte na výběr z celé řady výrobců i prodejců. My Vám na tomto místě představujeme jednoho z nich, obchod Eshop.svetluska.cz, kde seženete vše pro náklaďáky.

Náhradní díly na nákladní vozy jsou základem bezpečné jízdy a zároveň zárukou toho, že každý náklaďák dojede bez poruchy do cíle. Náš internetový obchod  Eshop.svetluska.cz se proto specializuje na skutečně kvalitní náhradní díly MAN, Tatra 815, Iveco i náhradní díly Multicar, ale seženete u nás rovněž vše pro vozy Avia a automobily dalších značek.

Náhradní díly Tatra 815 a Avia

Československo, respektive Česko se vždy mohlo pyšnit vývojem kvalitních náklaďáků. Mezi nejznámější pak jistojistě patří značka Tatra. Na eshop.svetluska.cz přitom seženete mnoho náhradních dílů Tatra 815, ale rovněž na další typy těchto vozidel jako T148, EURO a TERRN°1.

Populárními automobily jsou ovšem i vozy Avia, které „brázdí“ (nejen) naše území již dlouhá desetiletí. Náhradní díly Avia proto také tvoří podstatnou složkou produktů v našem katalogu. Vše pro vozy Avia tedy zakoupíte právě u nás.

Náhradní díly pro nákladní vozy ze zahraničí

Na eshop.svetluska.cz disponujeme také náhradními díly na nákladní vozy zahraniční provenience, a rozhodně jich nemáme málo. Tak například náhradní díly MAN u nás naleznete v nepřeberném množství variant, což ovšem platí i pro další značky. Prodáváme totiž i náhradní díly Iveco, DAF, Mercedes, Volvo, Renault, Kamaz a na mnoho dalších zahraničních značek.

Náhradní díly Multicar

Víceúčelové vozidlo Multicar je specifickým automobilem, který se v našich luzích a hájích těší velké popularitě. Pokud s nimi máte co do činění, vězte, že v našem e-shopu naleznete náhradní díly Multicar na typy M22, M24, M25, M26 i novější Fumo. Podtrženo, sečteno, pro naprostou spolehlivost nákladních automobilů snad ani nemůžete udělat více, než je neustále udržovat v té nejvyšší možné „kondici“. A s prvotřídními náhradními díly je to hračka.