Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Finále Harley-Davidson Battle of the Kings - King of Kings

redakce MotoRoute, Harley-Davidson, 25.3.2020

Neseďte s rukama v klíně a žijte motorkama! Žhavte ty internety, plánujte budoucí cesty, kochejte se fotkami a cestopisy a hlavně sledujte co se kde děje. 

Jak jsme informovali už dříve, soutěž Battle of the Kings - King of Kings končí 31.března 2020

Pět let po sobě měla jednotlivá dealerství značky šanci zapojit se právě do soutěže Battle of the Kings o opravdového Krále Customů. Nyní se jednotliví vítězové regionálních kol utkají mezi sebou, tedy ti nejlepší s těmi nejlepšími. Ve finálové bitvě je zájmeno celkem 15 dealerství

Ve velkém finále King of Kings všichni soutěžící využili jako základ legendární řadu Sportster®. Již od roku 1957 slouží Harley-Davidson® Sportster jako perfektní stroj pro customové stavby a dostal tolik podob, jako žádný jiný motocykl. Díky klasickým tvarům, vytříbenému motoru Evolution™ V-Twin a obrovské nabídce originálních dílů a příslušenství Harley-Davidson® si každý může snadno navrhnout svůj perfektní bobber, café-racer, tracker nebo chopper.  

Jon Bekefy, GM of Global Brand Marketing Harley-Davidson k úvodu soutěži řekl toto: Soutěž dealerských přestaveb Battle of the Kings byla úžasnou ukázkou toho, jak je customizace ukrytá v samotných kořenech naší značky. Inspiruje naše dealery k tomu, aby ukázali neomezené možnosti úprav, ale inspiruje i zákazníky, kteří si mohou navrhnout svůj jedinečný motocykl, na jakékoli úrovni rozpočtu. Po mnoha letech této fantastické soutěže se nemůžeme dočkat, co letos ukážou předchozí vítězové z celého světa. 

Staň se součástí soutěže i ty, ovlivni výsledky a pro svého favorita hlasuj na stránkách https://customkings.harley-davidson.com/cs_CZ/ až do konce března. Vítěz bude oznámen už 8.dubna.