Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Harley on Tour 2016

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 8.4.2016

Už v loňském roce české zastoupení značky Harley-Davidson připravilo mnoho akcí a eventů nejen na podporu značky, ale hlavně proto, aby se všichni zájemci mohli seznámit s legendární značkou a zároveň se pobavit ve společnosti na úrovni. 

Letos tomu nebude jinak a dvě hlavní akce jsou již známy. Už příští týden začíná Harley On Tour 2016, což je akce pro všechny ty, kteří touží vyzkoušet si jízdu na motorkách Harley-Davidson pěkně na jednom místě u svého regionálního dealera H-D. 

Zájemci o zkušební jízdu zdarma by neměli s rezervací dlouho otálet a zajistit si jízdu u jednotlivých dealerů. Termíny akcí, adresy a kontakt na dealerství je na CZ stránkách Harley-Davidson. Rezervaci je možné provést u jednotlivých českých dealerství prostřednictvím telefonu a zároveň si zvolit konkrétní modely. Každý registrovaný účastník má v rámci akce vyhrazen pro sebe dostatečný čas na jízdu. Stačí mít pouze platný řidičský průkaz příslušné skupiny a na místě vyplnit dotazník, nutností je samozřejmě vhodný oděv a obuv, ideálně také přilba. Pokud moto vybavení nemáte, žádný problém. U H-D budou mít pro tuto akci k dispozici helmy, bundy a rukavice k zapůjčení zdarma. Bylo by však vhodné vše po předchozí dohodě zajistit u jednotlivých dealerů.

TERMÍNY akce HARLEY ON TOUR

PLZEŇ, 15.-16. dubna

PRAHA, 22.-23. dubna

HRADEC KRÁLOVÉ, 29.-30. dubna

BRNO, 6.-7. května

OSTRAVA, 14.-15. května

BRATISLAVA, 2.-3. júla

BANSKÁ BYSTRICA, 9.-10. júla

PREŠOV, 16.-17. júla

Svou jízdu si rezervujte zde Harley On Tour 2016