Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Harley-Davidson Café Custom Kit

Harley-Davidson, 2.2.2017

Harley-Davidson rozšiřuje portfolio doplňků a příslušenství 

Novinkou je set doplňků pro řadu Sportster – retro i sportovní styl – na míru pro H-D Roadster.

Harley-Davidson představuje speciální set doplňků a příslušenství Café Custom Kit určený pro individualizaci a úpravu motocyklů řady Sportster. Set dodává, této momentálně nejpopulárnější řadě motocyklů Harley-Davidson, retro nádech a podtrhuje a umocňuje její sportovní styl. Café Custom Kit je stvořen přímo na míru motocyklu H-D Roadster, kterému vrací design a styl oldschoolového závodníka, ale samozřejmě jej lze užít i pro další stroje této řady. 

Motocykl Harley-Davidson Roadster je nejnovějším strojem v rozsáhlé řadě Sportster, který se svým vzduchem chlazeným motorem V-Twin Evolution 1200 ccm, novou 43mm obrácenou kazetovou vidlicí a přední duální plovoucí kotoučovou brzdou o průměru 300mm poskytuje vzrušující a nezapomenutelný jízdní zážitek. Zároveň je také dokonalým motocyklem pro customizace, ne náhodou si jej v rámci soutěže dealerských přestaveb Battle of the Kings zvolila většina dealerů H-D. Nyní navíc přichází novinka Café Custom Kit, přímo určená pro tento model. 

Jednotlivé komponenty setu byly navrženy a vyhotoveny dle specifikací Harley-Davidson, tak aby šly jednoduše instalovat, bez nutnosti dalších úprav jako je například broušení či jiné rozsáhlejší práce.

 

Café Custom Kit zahrnuje: 

Sada řídítek Clip-On

- promění motocykl Roadster na agresivního požírače zatáček

- sníží těžiště jezdce, posune ho dopředu, blíž k nádrži a celkově dodá pocit rychlejšího a obratnějšího řízení

 

Zaoblená zrcátka na koncích rukojetí

- zrcátka na koncích rukojetí dávají přední části motocyklu elegantnější vzhled

- umožňují snadné nastavení úhlu pohledu do výšky i do stran 

 

Sada dozadu posunutého nožního ovládání

- řídítka Clip-on doplňují dozadu posunuté nožní ovladače, které posouvají chodidla jezdce více vzad a poskytují agresivnější jízdní pozici

 

Zadní část Café Custom

- díky snímatelné zadní části obohacuje Roadster (spolu s ostatními modely Sportster) o styl klasického odstrojeného café-raceru – určeno pouze pro sólo jízdu

 

Café Custom Kit lze instalovat na řadu motocyklů Sportster XL případně se obrátit na autorizované dealerství Harley-Davidson, kde mechanici s jednotlivými úpravami poradí nebo pomohou. 

Připomeňme, že ikonická značka Harley-Davidson je dnes jednoznačně lídrem na poli customizací motocyklů, vyrábí širokou škálu originálních dílů, motocyklových doplňků a příslušenství, které zákazníkům nabízí jedinečný styl, funkčnost i osobitost jejich strojů. Jednotlivá dealerství tak na denní bázi upravují motocykly na míru a přání svých zákazníků a jejich vysněný motocykl mění v realitu. Nyní díky novince Café Custom Kit, tedy sadě doplňků pro motocykly řady Sportster, si může individualizaci stroje a vyjádření vlastní osobnosti dopřát skutečně každý.

Více informací naleznete na www.harley-davidson.cz nebo v jednotlivých autorizovaných dealerstvích Harley-Davidson v ČR.