Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Harley-Davidson představuje nové modely Street 750 a 500

Harley-Davidson, 12.11.2013

HARLEY-DAVIDSON PŘEDSTAVUJE DVA ZCELA NOVÉ MOTOCYKLY, URČENÉ PRO NOVOU GENERACI JEZDCŮ PO CELÉM SVĚTĚ; MOTOCYKLY BUDOU K DOSTÁNÍ V ROCE 2014.

Nové modely Harley-Davidson Street™ 750 a 500 představené na výstavě EICMA jsou vybaveny novým, kapalinou chlazeným motorem V-Twin Revolution X a jsou ve stylu Dark Custom™.

Nové motocykly Harley-Davidson Street™ 750 a Street™ 500 jsou postaveny pro život ve městě. Vyznačují se zcela novým, kapalinou chlazeným motorem Revolution X. Nechybí jim autentický zvuk a vzhled, díky nimž nikdo nepřehlédne (a nepřeslechne), že se jedná o pravý Harley-Davidson.

„Představujeme nejnovější motocykly v řadě Dark Custom. Díky této řadě jsme již 5 let číslem jedna na trhu v USA v prodeji motocyklů mladší generaci našich zákazníků,” říká Matt Levatich, prezident a chief operating officer Harley-Davidson Motor Company. „Vývoj a design těchto nových motocyklů vychází z názorů a postřehů našich zákazníků, což je základem a hnací silou naší nové vývojové strategie v rámci projektu RUSHMORE.”

Městský, autentický Harley-Davidson
Oba motocykly H-D Street 750 a Street 500 jsou postaveny pro městské prostředí. Oba jsou vybaveny novým motorem Revolution X™, stavěným tak, aby odpovídal požadavkům městského provozu. V dopravní zácpě dokáže motocykl v mžiku zastavit, aby následně hbitě zareagoval při přidání plynu a ujel z chaosu dnešních měst.
Motor  Revolution X  bude umístěn na zcela novém, úzkém podvozku, stavěném pro hbitou jízdu. Je vybaven ultra nízkým sedlem, novým odpružením a širokými řídítky, které jezdci dodají potřebnou sebedůvěru a manévrovatelnost při zatáčení a objíždění. Oba tyto nové Dark Custom motocykly se vyznačují prémiovým minimalistickým vzhledem, připraveným pro další perzonalizované úpravy.
„Modely Harley-Davidson Street 750 a Street 500 jsou ideálním řešením pro novou generaci jezdců, kteří touží po motocyklu, který bude odrážet jejich jedinečný, městský životní styl a jezdecké nároky,” říká Mark-Hans Richer, senior víceprezident a ředitel marketingu v  Harley-Davidson Motor Company. „Ale nenechte se mýlit. Přes všechnu tu hbitost jsou tyto nové motocykly autentickými motocykly Harley-Davidson a k tomu navíc s duší Dark Custom.”
Dnešní celosvětové oznámení je prvním z několika kroků, které budou následovat do úplného představení motocyklů Harley-Davidson Street 750 a 500 v dealerstvích v roce 2014.

Více informací je k nalezení na www.H-D.com/street nebo v kterémkoli dealerství Harley-Davidson.







Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor