Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Holiday World 2019

Marek Olbert, redakce MotoRoute, ABF, 13.2.019

Při pohledu z okna to k ježdění na motorce neláká, je však díky tomu dostatek času k plánování letních výletů. Navíc proč trávit čas v chladné České republice, když můžeme vyrazit někam za teplem. Co takhle ochutnat Maroko? Nebo se prohřát sluncem v Indonesii? Maroko je populární exotická destinace, která těží z bohaté historie, přírodních krás i vynikající gastronomie. Mnohá místa v Maroku mají až neskutečnou atmosféru, možná i proto jsou tak oblíbená mezi filmaři. Nechte se okouzlit světem starých medín, trhů, řemeslných dílen, mešit, náboženských škol i berberských pevností. Užijte si písečné duny, cedrové lesy, vodopády i koupání v Atlantiku. Indonésie má hned několik unikátních přívlastků. Je největším ostrovním státem světa a je také největší muslimskou zemí naší planety.  Zabírá obrovskou plochu několika tisíc ostrovů, čímž je předurčena k maximální rozmanitosti a pestrosti. Nádherné pláže přecházejí v bujnou tropickou krajinu s bohatou faunou a flórou. Národním heslem Indonésie je Bhinneka Tunggal Ika - Jednota v rozdílnosti. 

Pojďte se s námi podívat na 28. ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze a inspirovat se. 

Veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD je tradiční a prestižní akcí svého druhu a nejvýznamnější přehlídkou cestovních kanceláří, domácích českých regionů, národních turistických centrál cestovního ruchu a dalších služeb turistického průmyslu ve střední Evropě.

HOLIDAY WORLD představí nejen širokou škálu prezentací mnoha zahraničních zemí, ale i široké zastoupení domácích regionů pod společným názvem REGION WORLD. Atraktivní součástí mezinárodního veletrhu je rozsáhlý doprovodný program pro odborníky (semináře, prezentace, konference aj.). Laickou veřejnost kromě nabídky individuální dovolené a zájezdů přiláká přehlídka cestovatelských filmů, autogramiád a výstav cestovatelských fotografií WorldFilm.

K vidění bude i nabídka produktů TRIPPER a MOTOWANDER, které lze zakoupit v eshopu MotoRoute

Víkend plný cestování a dobrodružství můžete zažít už příští týden na výstavišti v Praze Holešovicích v termínu pro veřejnost 22.-24.2.2019

Pátek: 14.00 - 18.00, Sobota: 9.30 - 18.00, Neděle: 9.30 - 16.00.