Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Honda CMX1100T Rebel

Honda a redakce MotoRoute, 11.11.2022

Motocykl Honda CMX1100 Rebel vstupuje do modelového roku 2023 mechanicky nezměněn, jeho atraktivitu však zvyšuje zcela nové barevné provedení a vedle něj je představen model CMX1100T Rebel – cestovní verze připravená vyslyšet volání dálek.

Písmeno T v názvu znamená Touring. Tato verze je opatřená aerodynamickou polokapotáží, pevnými kufry a černou metalízou Gunmetal Black Metallic. Motorka je určena jezdcům, kteří chtějí využít veškerý potenciál standardní verze stroje, ale zároveň požadují možnost pohodlně překonávat větší vzdálenosti a potřebují praktický prostor pro uložení věcí.

Polokapotáž upevněná na vidlici, která bude dostupná pouze pro verzi CMX1100T Rebel, působí stylově a díky na míru navrženému zašpičatělému štítu nabízí dobrou ochranu proti větru.

S tímto celkem dobře ladí zcela nové pevné zadní boční kufry s horními víky upevněnými pomocí pantů, které nabízejí prostor 35 litrů (pravý 16 l, levý 19 l) – to je o 11 litrů více v porovnání s nylonovými taškami na sedlo, jež jsou dostupné jako příslušenství.

CMX1100T Rebel pak váží 238 kg s manuální převodovkou a 248 kg s převodovkou DCT.