Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Jak udržet svůj automobil čistý i přes zimu?

viesku.cz, 25.11.2022

 Odletující nečistoty, stříkající kaluže i bláto. Tomu všemu musí vaše auto během zimy čelit. To všechno samozřejmě negativně ovlivňuje nejen vzhled vašeho čtyřkolového miláčka, ale také může způsobit poškození laku nebo jeho vyblednutí. Právě z tohoto důvodu jsme si pro vás v dnešním článku připravili několik tipů na to, jak udržet vaše auto čisté i v těch nejextrémnějších podmínkách.

Základem je kvalitní autokosmetika

Chcete-li své auto udržet čisté a chráněné před nečistotami a jinými nástrahami ze silnice, budete k tomu potřebovat především kvalitní autokosmetiku. V tomto případě nemůžete udělat chybu, pokud sáhnete po britské značce Auto Finesse. V rámci jejího pestrého sortimentu můžete najít vše potřebné pro údržbu exteriéru i interiéru vašeho auta. Například:
    • Čističe na kola,
    • Čistič odolných nečistot a hmyzu,
    • Čistič kůže,
    • Autošampon s neutrálním pH, který neškodí laku,
    • Vosky, 
    • Kartáče, rukavice, utěrky a další prostředky k samotnému mytí.
 
Autokosmetika od Auto Finesse se těší skutečně velké oblibě nejen mezi laiky, ale také ve světě profesionálního čištění automobilů. Díky jejímu širokému sortimentu je skvělým řešením pro údržbu vašeho auta jak v zimním období, tak i v parních letních dnech. 

Tekuté stěrače pro ničím nerušený výhled

Tekuté stěrače jsou vynikající volbou do deštivých podzimních dnů či zasněženého zimního období. Na skle vašeho auta totiž dokáží vytvořit tenký neviditelný film, který skvěle odpuzuje vodu a poskytuje tak maximální výhled ze všech stran vašeho vozu, především pak ve vyšších rychlostech, což oceníte především na dálnicích a rychlostních cestách. V zimních měsících navíc okna ošetřené tekutými stěrači nezamrzají, takže můžete vyrazit na cesty bez zdlouhavého škrábání.
 
K tomu navíc tekuté stěrače sklo dokonale vyčistí, vyleští a také chrání před nečistotami odletujících z cesty. Díky tomu výrazně prodloužíte životnost vašeho skla.
 
Zdroj obrázku: Olena Svyrydova / Shutterstock.com