Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Kamera na helmu: vychytávka, která nikdy neomrzí

cel-tec.cz, 22.8.2018

Kamera na helmu - vychytávka, která nikdy neomrzí.

Mezi sportovními kamerami patří Cel-Tec kamery na helmu k naprosté špičce. Nadupaná tím nejlepším vybavením, jaké si dokážete představit. Co můžete očekávat? V první řadě neuvěřitelně ostrý obraz, plný detailů. Potěší i skvělé, věrné vykreslení barev a eliminace šumu při natáčení za zhoršených světelných podmínek, takže výsledek bude za všech okolností vynikající. Vytváření zpomalených záběrů, které patří k velmi působivým, je rovněž velice snadné.

Tato kamera na přilbu je prostě vymazlená. Širokoúhlá čočka zabírá fantastický úhel o velikosti 170°. Jen pro vaši lepší představu – lidské oko si o tak širokém záběru může nechat jenom zdát. Při snímání jakékoli události tak zaznamenáte detaily, kterých si všimnete až poté, co si záznam přehrajete.

Natáčení jízdy na motorce v dešti? Žádný problém... Díky vodotěsnému pouzdru zachytíte vaši jízdu, dobrodružné šnorchlování v moři, ale i nekonečné dovádění v bazénu na vaší zahradě. 

Kamera na helmu se dá propojit s mobilním telefonem. Tím pádem neztrácíte kontrolu a víte, jestli zabírá to, co potřebujete a zda její nastavení vyhovuje. Na 2" vestavěném displeji si můžete přehrát, co jste právě natočili. Díky jeho velikosti se také pohodlně vybírají jednotlivé položky z nabízeného menu. 

Je vaším snem nahrát si dechberoucí jízdu serpentinami od pobřeží do horských sedel? Západ slunce u moře? Nebo si chcete uchovat památku na to, jak si vaše děti bezstarostně hrají? V takovém případě využijte toho, že kamera na helmu pořizuje časosběrná videa. Budete překvapeni, jak působivé a dojemné sekvence se vám podaří díky této funkci získat. Dvě baterie se starají o to, aby kamera nepřestala snímat ve chvíli, kdy se to nejméně hodí. Při režimu HD vznikne až 5hodinový záznam. Pokud nastavíte FULL HD, počítejte zhruba se 3 hodinami.

Příslušenství je bohaté a rozmanité. Výrobci mysleli na to, abyste si kameru mohli připevnit nejen na helmu, ale i na řídítka, selfie tyč, čelní sklo automobilu nebo použili další nabízené držáky. Velký výběr včetně fundovaného poradenství najdete na e-shopu www.cel-tec.cz.