Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Katalog příslušenství Touratech 2022

redakce MotoRoute, 9.2.2022

Už máte naplánováno, kam letos na motorce vyrazíte? Přemýšlíte, čím motorku dovybavit, aby byla pohodlnější, sportovnější, bezpěčnější? 

Inspirací může být nový katalog Touratech 2022/23

800 stran inspirace pro cestování na motorce, kvalitní komponenty pro vylepšení vašeho odpružení, systémy zavazadel z hliníku nebo voděodolného textilu, ultraodolné chrániče, komfortní sedadla, aerodynamicky tvarované plexi nebo držáky pro váš navigační systém odolné otřesům.

Díky praktickému seskupení podle modelu motocyklu je hledání těch nejlepších dílů intuitivní a pohodlné. Nabídka příslušenství je na nejnovější adventure motorky a taky na velké množství starších motocyklů. Samozřejmě nechybí textilní oblečení, helmy, boty, rukavice... 

Katalog bude k dispozici v tištěné verzi, jako je už v Touratechu tradicí, ale bude vydán i digitálně, pro prohlížení onlie. Ofociální uvedení je plánováno na 1. března, tak sledujte české stránky Touratech nebo jejich FB profilu.

Po delší době je opět možné pořídit si univerzální taštičku na řídítka bez hrazdičky -Touratech Ibarra Smart - s okýnkem pro navigaci nebo mobilní telefon.