Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Kondiční jízdy pro řidiče automobilu

autoskola-feki.sk, 19.9.2019

Máte řidičák, ale chcete zlepšit v autoškole své řidičské dovednosti? Žádný problém!

O motoškolách a doplňkových kurzech už jsme na našich www stránkách psali, ovšem blíží se zima, sníh a led, možná by to chtělo oživit zkušenosti i za volantem. 

Autoškola je velice krátký kurz, který nás sice připraví dobře na jízdu v provozu, ale někdy nestačí k tomu, abychom nasbírali všechny potřebné dovednosti. Pokud máte pocit, že krátce po absolvování autoškoly nebo i po delším čase ježdění své auto plně neovládáte, není nic snazšího, než využít nabídky speciálních nadstavbových jízd, které vám pomohou.

Kondiční jízdy

V rámci autoškoly absolvujete jízdy se svým lektorem, při testech pro získání řidičského oprávnění pak ještě se zkušebním komisařem. Každý, kdo prodělal výcvik v autoškole, jistě ví, jak byly tyto lekce pro zlepšení řidičských dovedností prospěšné, užitečné a jak se zlepšení dostavovalo rychle z hodiny na hodinu. Kondiční jízdy však můžete absolvovat i tehdy, pokud se chcete v řízení zlepšit ještě po ukončení autoškoly a po získání řidičáku, cítíte-li ve svých schopnostech ještě nějaké nedostatky. Kondiční jízdy je také možné využít v případech, když:

jste dlouho neřídili a chcete zase usednout za volant

jezdíte s automatem, ale budete si pořizovat auto s manuální převodovkou

Kondiční jízdy můžete využít ve všech případech, kdy potřebujete zlepšit nebo oprášit své řidičské schopnosti. Jízdy probíhají stejným způsobem jako v autoškole a po celou dobu je vám k dispozici zkušený lektor. Náplň jízdy se plně přizpůsobí vaší úrovni řízení a vašim potřebám, aby byla co nejvíce prospěšná. Kondiční jízdu můžete absolvovat jednorázově i opakovaně.

Výběr správné autoškoly je základ

Pokud teprve plánujete začít do autoškoly chodit, je dobré hledat kvalitní službu, která vás připraví stoprocentně, abyste se nemuseli řízení zpětně na kondičních jízdách doučovat. Vybírejte podle kladných referencí a ptejte se, jaká je čí oblíbená autoškola a jak daného člověka dobře připravila na ostrý provoz na silnicích. Ani při výběru autoškoly pro kondiční jízdy však profesionalitu nepodceňujte a zvolte si takového instruktora, který vám dokáže poradit a díky kterému dosáhnete zlepšení.

I mistr tesař se může utnout...