Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Kymco bonus akce 2013

MSA, 14.6.2013

Další skvělá prodejní akce Kymco - akční sleva na tři vybrané modely v hodnotě 5.000 Kč!

Začátkem června odstartovala další speciální kupónová akce, jež platí následující dva měsíce, tedy až do konce července 2013. Akční slevu ve výši 5.000 Kč nyní můžete uplatnit u všech autorizovaných prodejců značky KYMCO při zakoupení některého z nových vozidlel MOVIE S 125i, PEOPLE GT 125i a K-XCT 125i. Všechny tři modely se vyznačují nejen vysokou kvalitou, ale především moderními motory, jež jsou vybaveny elektronickým vstřikem paliva a čtyřventilovou technikou. Díky tomu vynikají tyto pohonné jednotky vysokým výkonem a zárověň také nízkou spotřebou a kultivovaným chodem.

Po předložení slevového kupónu, který je volně ke stažení na webových stránkách www.kymco.cz, Vám bude u autorizovaného prodejce značky KYMCO poskytnuta výrazná sleva 5.000 Kč na některý ze třech modelů skútrů s objemem 125 ccm. V akčním období tak pořídíte model MOVIE S 125i za 54.990 Kč, luxusní PEOPLE GT 125i bude stát 76.990 Kč a nejžádanější sportovní novinku K-XCT 125i můžete koupit již za 94.990 Kč!

Pravidelné cenové akce a velmi rozsáhlá paleta modelů značky KYMCO jasně ukazují, že tchajwanský výrobce nadále ctí úspěšnou firemní filozofii. KYMCO svým zákazníkům nabízí prvotřídní kvalitu při stále velmi dobrém poměru ceny a výkonu. Modely PEOPLE GT a K-XCT bezesporu patří k nejlepším produktům, které lze na současném trhu pořídit a snoubí v sobě špičkovou kvalitu s prvotřídním zpracováním. Z aktuálních jedenácti modelů stopětadvacítek, které KYMCO nabízí na českém trhu, byly pro tuto akci speciálně vybrány modely vybavené nejmodernějšími pohonnými jednotkami s elektronickým vstříkem paliva.

Využijte akční slevy na tři skvělé stopětadvacítky Kymco, léto právě začíná!

Další informace o všech aktuálních modelech naleznete na výše uvedených stránkách nebo u všech autorizovaných dealerů KYMCO.