Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Mitas představuje nové druhy pěny pro své terénní závodní pneumatiky

Mitas, 28.5.2019

Společnost Mitas, součást Trelleborg Group, rozšiřuje své portfolio offroad produktů představením pěny pro své terénní závodní pneumatiky. Jedná se o alternativu k vnitřní duši.

“Pěna pro terénní pneumatiky Mitas byla vyvinuta ve spolupráci s našimi sponzorovanými a zkušebními jezdci. Jednotlivé verze tohoto výrobku jsme v pneumatikách Mitas testovali na různých terénech a za různých povětrnostních podmínek. Výsledkem byla škála pěn různých druhů a velikostí, které uspokojí veškeré požadavky terénních závodníků,” nechala se slyšet Ksenija Bitenc, ředitelka divize motocyklových pneumatic společnosti Mitas.

Pěna Mitas  perfektně pasuje do značkových rallye, enduro, extreme enduro a motokrosových pneumatik Mitas. Výrobek bude dostupný v několik velikostech od 18 do 21 palců a ve třech odlišných verzích: standardní verze pro použití na všech druzích terénu, měkká verze pro náročný terén a extrémní verze pro ultra-náročný terén. Pěna bude k dostání od června 2019.

Společnost Mitas se pyšní dlouhou tradicí v různých offroad disciplínách a je zcela oddaná dalšímu rozvoji terénního závodění. Naše nadšení, vášeň a oddanost závodníkům během let vzrostla a naším cílem je poskytnout jim mimořádné zážitky z jízdy a zajistit vyšší celkový výkon pneumatiky.