Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Mitas předvede na výstavě EICMA sportovně-cestovní pneumatiku TOURING FORCE

Mitas, 1.11.2018

Společnost Mitas, která je součástí skupiny Trelleborg, představí na výstavě EICMA v italském Miláně zbrusu novou sportovně-cestovní pneumatiku TOURING FORCE. Pneumatiky budou na výstavě od 6. do 11. listopadu na stánku I73 v hale 9.

Ředitel pro motocyklové pneumatiky a duše Ksenija Bitenc říká: „Jsme hrdí na to, že rozšiřujeme naši radiální řadu o novou sportovně-cestovní pneumatiku TOURING FORCE. V posledních letech jsme získali cenné zkušenosti a znalosti z vývoje našich radiálních pneumatik SPORT FORCE+ a TERRA FORCE-R. Tyto vysoce výkonné produkty položily základ pro náš vstup do tohoto velmi náročného sportovně-cestovního segmentu.“

Design dezénu, který byl vyvinut pomocí virtuální 3D technologie, končí před ramenem pneumatiky a zajišťuje při náklonu maximální kontakt s vozovkou. Umístění, směr a hloubka drážky poskytuje vynikající jízdní vlastnosti v různých silničních a povětrnostních podmínkách.

S novou technologií MCTT (Multi Compound Tread Technology) nabízí centrální část dezénu pneumatiky TOURING FORCE vyšší dojezd a části ramene se starají o výjimečnou přilnavost i při extrémních náklonech.

Byly vyvinuty speciální sloučeniny, které garantují nejlepší rovnováhu mezi jízdním výkonem a opotřebením. Kombinace designu dezénu a MCTT má za výsledek maximální přilnavost na mokré i suché vozovce. Vysoký podíl křemene a speciální aditiva se nestarají jen o optimální přilnavost při nízkých teplotách a na mokrém povrchu, ale snižují také při používání přesun složek z gumy na povrch pneumatiky. Díky tomu má pneumatika konzistentní jízdní vlastnosti po celou dobu její životnosti.

Pneumatika Mitas TOURING FORCE je navržena tak, aby poskytla dobrý výkon u mnoha různých sportovně-cestovních motocyklů a byla dobrou volbou pro motorkáře, kteří se vydávají na dlouhé cesty se spolujezdci a zavazadly, ale i pro ty, kteří preferují sportovnější a dynamičtější projížďky, při kterých je nikdo neruší.

Prodej Mitas TOURING FORCE bude zahájen v březnu 2019. Během roku 2019 budou postupně k dispozici další velikosti.

Velikosti pneumatik:

Přední
120/60ZR17 (55W) TL
120/70ZR17 (58W) TL
Všechny dostupné v březnu 2019.

Zadní
160/60ZR17 (69W) TL
180/55ZR17 (73W) TL
190/50ZR17 (73W) TL
190/55ZR17 (75W) TL
Všechny dostupné v březnu 2019.