Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Moto Guzzi Experience 2019 - dobrodružství na motorce

redakce MotoRoute, Faber Moto s.r.o., 25.3.2019

Stává se dobrým zvykem, že nejen importéři motocyklů, ale i samotní výrobci pořádají pro své klienty různé aktivity. Ať už to jsou školení bezpečné jízdy, okruhové dny, srazy spojené s návěštěvou továrny, vždy je to setkání příznivců jedné značky a o to tady jde.

Kromě premiéry skvělých modelů, jako je Moto Guzzi V9 Bobber Sport nebo Moto Guzzi V85 TT, si značka s logem zlatého orla připravila pro nadcházející motocyklovou sezonu také nová, exkluzivní „silniční“ dobrodružství.

Moto Guzzi Experience“ je vyšší třída. Přemýšlíte o nové motorce Moto Guzzi, nestačí vám hodina zkušební jízdy u místního delaera? Jeďte se zapůjčenou motorkou Moto Guzzi s dalšími nadšenci na pořádný výlet. 

Moto Guzzi - tradiční značka z města Mandello del Lario nabízí kromě motocyklů nejvyšší úrovně také nezapomenutelné cestování v sedlech výjimečných modelů Moto Guzzi. V roce 2019 zamíří jejich akce „Moto Guzzi Experience“ do opravdových destinací snů, od Sardinie přes Toskánsko a Sicílii až po Tunis. 

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, tímto zve všechny fanoušky legendárních italských motocyklů Moto Guzzi na atraktivní cestovatelské výpravy Moto Guzzi Experience 2019. 

Motocyklová dovolená snů se službami „all inclusive“

Od března do listopadu 2019 uspokojí touhu po dálkách osm pozoruhodných a rozmanitých destinací. Většina výprav zavede fanoušky jízdy v jedné stopě do Itálie. Na programu je například autonomní provincie Trento s alpskými průsmyky, nebo Sicílie, na níž budou mít účastníci v itineráři dokonce úseky legendárního závodu „Targa Florio“. Nejjižnější destinací z rozsáhlé nabídky pro letošní rok jsou pouštní oblasti v Tunisu. Ale nesmí chybět ani etapa kolem Comského jezera, které je již téměř 100 let domovem Moto Guzzi. Účastníci si sami vyberou dopravní prostředek z aktuální produktové řady Moto Guzzi. Kromě různých verzí sportovní řady V7 III jsou k dispozici například klasické modely California nebo netrpělivě očekávané klasické enduro V85 TT.  Stravování, ubytování a palivo je již zahrnuto v ceně. Lhostejno, zda si cestovatelé vyberou čtyřdenní, sedmidenní nebo devítidenní výpravu, na jejím konci se počítají zkušenosti a zážitky, které na ní posbírají.

Kalendář motocyklových dobrodružství Moto Guzzi Experience 2019
 
Březen: Sardinie/Itálie (4 nebo 7 dnů)
Duben: Sicílie/Itálie (4 nebo 7 dnů)
Květen: Toskánsko/Itálie (4 nebo 7 dnů)
Červen: Trento/Itálie (4 nebo 7 dnů)
Červenec: Francie (4 nebo 7 dnů)
Srpen: Německo (4 nebo 7 dnů)
Září: Mandello del Lario/Itálie (4 nebo 7 dnů)
Říjen: Sardinie/Itálie (4 nebo 7 dnů)
Listopad: Tunisko (9 dnů)
 
Jestli už se těšíte na léto, ale nemáte ještě konkrétní plán, vyberte si jednu z výše uvedených destinací a vyražte.
 
 
Cestovní program „Moto Guzzi Experience“ zahrnuje atraktivní dobrodružství „all inclusive“ pro všechny fanoušky motocyklů včetně členů oficiální komunity Moto Guzzi, klubu „The Clan“. Krédem je přitom objevování nových krajin, užívání si pocitu svobody a sdílení dobrodružství s ostatními účastníky výpravy.
 
Informace o Moto Guzzi Experience 2019 najdete na www stránkách: