Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Moto Guzzi novinky 2022

redakce MotoRoute, Moto Guzzi, 1.3.2022

Zítra se mělo na výstavišti v Brně setkat nespočet dovozců motocyklů, obchodníků s příslušenstvím a poskytovatelů radosti ze života s motocyklem, aby připravili své výstavní stánky a mohli nás všechny ve čtvrtek přivítat na výstavě MOTOSALON 2022. Už delší dobu je známo, že výstava nebude, není to však důvod nespatřit něktré z letošních novinek italské motocyklové značky Moto Guzzi na živo.

První novinky Moto Guzzi pro rok 2022 už najíždí do jednotlivých dealerství ve vaší blízkosti.

Za prodejem této a dalších značek motocyklů v České a Slovenské republice stojí společnost Faber moto. Od roku 2017 je výhradním importérem produktů koncernu Piaggio a přináší tak s motocykly značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa italský styl na české a slovenské silnice. Faber moto s.r.o. se sídlem v Brně je dceřinou společností rakouské společnosti Faber GmbH, která je importérem produktů koncernu Piaggio na rakouský trh již od roku 1964. Jednatel Josef Faber zosobňuje druhou generaci zakladatelské rodiny a úspěšně vede rodinnou firmu, která má aktuálně dominantní postavení na rakouském trhu s jednostopými vozidly.

Aktuální generace Moto Guzzi V7, která se okamžitě po svém uvedení na trh na jaře 2021 setkala s obrovským zájmem a stala se jedním z nejprodávanějších italských motocyklů v roce, kdy Moto Guzzi oslavila sto let existence, vstupuje do roku 2022 se dvěma atraktivními novými barvami pro verzi Stone.

Model V7 Stone, poháněný 65koňovým motorem o objemu 850 cm3 je pohodlnější, lépe vybavený a má lepší finální zpracování, aniž by ztratil cokoli ze svého charakteru, kterým jsou všechny motocykly Moto Guzzi tak výjimečné. Nyní jsou k dispozici jeho dvě zcela nové barevné varianty Giallo Metallico a Grigio Alluminio, přičemž populární barvy Nero Ruvido a Arancione Rame zůstávají v nabídce.

Klasičtější a elegantnější verze Special si zachovává svoji barevnou škálu a je k dispozici v barvách Blu Formale a Grigio Casual.

Moto Guzzi V7 Stone je u prodejců již nyní za cenu 235 900 Kč, zatímco V7 Special stojí 249 900 Kč.

Řada Moto Guzzi V85 TT doznala pro rok 2022 rovněž změn. Klasické cestovní enduro s orlem ve znaku si zachovává stejný technický základ, ale přichází v nové barvě Verde Altaj, jednom z nejikoničtějších odstínů italského výrobce.

Klasická varianta Verde Altaj doplňuje v nabídce jednobarevné provedení Nero Etna a vícebarevné kombinace Giallo Mojave a Rosso Uluru s červeným rámem a držákem masky.

Moto Guzzi V85 TT 2022 se prodává za 315 900 Kč, zatímco vícebarevné verze „Evocative Graphics“ stojí 329 900 Kč.

Beze změny nezůstává ani model Moto Guzzi V85 TT Travel, který vyniká svými speciálními barvami a grafikou, a díky bohaté základní výbavě je obzvlášť vhodný na cestování. Model V85 TT Travel je nyní k dispozici ve speciální barvě Grigio Grigna s novou grafikou na bočních kapotách a nádrži, zatímco nabídku standardní výbavy, zahrnující vyšší a účinnější plexištít Touring, boční kufry Urban, vyhřívané rukojeti a multimediální platformu Moto Guzzi MIA, umožňující spojení smartphonu s motocyklem, rozšiřuje centrální stojan a čidlo tlaku v pneumatikách.

Cena modelu Moto Guzzi V85 TT Travel je 349 900 Kč.

Speciální edice V85 TT Guardia d’Onore přijede k dealerům během února. Tato limitovaná edice čítá pouhých 1946 kusů a připomíná 75 let spolupráce Moto Guzzi a policejních jízdních jednotek

Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore se bude prodávat za 365 900 Kč.

Modelová řada Moto Guzzi V9 vstupuje do roku 2022 bez vizuálních změn, zato však byly sníženy ceny jednotlivých provedení. Moto Guzzi V9 Bobber se aktuálně prodává za 239 900 Kč, model V9 Roamer je u prodejců za 249 900 Kč a speciální výroční model V9 Bobber Centenario je pak až do vyprodání zásob k mání za 245 900 Kč.

Navštivte svého nejbližšího dealera a omrkněte novinky Moto Guzzi naživo.