Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motorkářské kalhoty Jeans Street Racer

www.streetracer.cz, 23.9.2020

Jeansy Street Racer – vynikající poměr ceny a kvality

Česká značka Street Racer se může pochlubit silnou základnou věrných moto fanoušků, kteří sází na cenově rozumné produkty ve vysoké kvalitě zpracované do posledního detailu. Kalhotové novinky z dílny Street Racer spojuje především jednoduchost. Jeansy na motorku jsou téměř nerozeznatelné od klasických jeansů, proto vám nic nebrání v tom využívat je kromě oblečení na svůj stroj také do města na procházku. Kromě jednoduchosti jsou nové modely jeansů na motorku vysoce komfortní a vkusně laděné do aktuálních odstínů džínoviny. A co určitě zajímá každého motorkáře, je bezpečnost. Ani v tomto ohledu nezůstávají jeansy na motorku pozadu.

Jak vybrat správný model?

Díky zajímavým akcím si mohou jezdci i jezdkyně pořídit online jeansy na motorku české značky již od 3 999 Kč. Při výběru se řiďte svými individuálními požadavky na délku, velikost i doplňující prvky. Samozřejmostí jsou homologované chrániče kolen, v mnoha případech též pěnová ochrana boků. Jeansy na motorku zpravidla doplňků stretchové panely nad koleny a to pro maximální svobodu ohybu nohou. U kvalitních kalhot samozřejmě nesmí chybět praktické kapsy. Kdo má rád pohodlí, ocení u vybraných modelů též odvětrávací panely či zesílenou sedací část prodlužující životnost kalhot. Omezovat se nemusíte velikostmi ani barvami, Street Racer má pro jezdce vyhovující modely a pro jezdkyně lichotivé střihy.

Materiál na prvním místě

Přísné normy garantující špičkovou kvalitu potvrzují využití prémiových materiálů. Český výrobce pracuje s materiály odolnými proti protržení a oděru. Kromě bavlny je směs doplněna o spandex, čímž jsou kalhoty pružné a přizpůsobivé každému typu postavy. Street Racer vás překvapí atraktivními modely, které aktuálně čítají více než dvacet modelů v mnoha barevných řešeních, velikostech, zato vždy za parádní akční ceny. Jeansy na motorku jsou ideální nejen během hlavní sezóny, ale také během září, kdy na scénu přichází babí léto a vy si můžete užít stále luxusní projížďky. Jeansy Street Racer se stanou vaším parťákem na dlouhé výlety i projížďky do města.

Nakupujte z pohodlí domova

Díky online nákupům si můžete svůj vysněný model jeansů na motorku pořídit z pohodlí domova na e-shopu www.streetracer.cz. Tady na vás čeká pestrý výběr včetně dalšího vybavení české kvality. 

Fantastické ceny vám dovolí rozšířit svou moto výbavu o nové kousky! Potřebujete jeansy prodloužené délky? Hledáte naopak zkrácené varianty modelů na motorku? Ať tak či onak, Street Racer dokáže vyhovět skutečně každému. A když k tomu přičtete fantastickou cenu, široký výběr, bezpečnostní prvky a další benefity, není o čem přemýšlet. Udělejte si radost a prodlužte si moto sezónu díky funkčnímu oblečení, popřípadě si udělejte radost a pořiďte si už nyní vymazlené jeansy na motorku pod stromeček, protože právě nyní máte příležitost významně ušetřit. Tak neváhejte a vyberte si správnou velikost, barvu i střih.


Jeansy na motorku Street Racer Basic II CE modré
Jeansy na motorku Street Racer Basic II CE modré
Jeansy na motorku Street Racer Cargo CE černé
Jeansy na motorku Street Racer Cargo CE černé
Jeansy na motorku Street Racer Spike II CE černé
Jeansy na motorku Street Racer Spike II CE černé
Jeansy na motorku Street Racer Stretch II CE černé
Jeansy na motorku Street Racer Stretch II CE černé
Jeansy na motorku Street Racer Stretch II CE modré
Jeansy na motorku Street Racer Stretch II CE modré