Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motosalon 2024 - novinky Interphone

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 1.3.2024

Značka Interphone nemůže na výstavě Motosalon chybět. K vidění jsou novinky U-COM 6R, U-COM 7R, U-COM 8R a celá současná řada interkomů. Interphone spojuje nejen motorkáře, přijďte se proto podívat na novinky letošního roku a diskutovat s odborníky, kteří zodpoví vaše otázky na téma motointerkomů pro jeden pár na motocyklu nebo skupinu několika motorkářů. 

Stánek je prostorný, vybaven několika stojany s řídítky, na kterých jsou upevněny různé modely pouzder a držáků mobilních telefonů. Máte tak skvělou příležitost si přímo vyzkoušet do jakého pouzdra pasuje váš mobilní telefon a vybrat si ten ideální. Držáky Quiklox zaručují jednoduché použití, snadnou instalaci a bezpečnost. Quiklox umožní, že si můžete vzít svůj telefon na motorku, kolo i do auta díky přizpůsobitelnému příslušenství.

Quiklox má přesně pasující ochranné pouzdra na telefony iPhone 13 a 14 s ochranou proti otřesům, ale i univerzální pouzdro Quiklox Armor Pro, což je velmi odolný kryt pro telefon s ochranou před nárazy, pády a špatným počasím, jehož součástí balení je i kovový držák na řídítka vybavený rychlospojkou s možností uchycení na kulatinu s průměrem 12 až 30 milimetrů. Sadu je možné doplnit o nový antivibrační modul. Držáky Quicklox je možné upevňovat na různé podklady a pouzdra díky symetrickému zámku nastavit v různých úhlech. 

Na centrálním pultu jsou k dispozici sluchátka s instalovanými interkomy Interphone (místo přileb pro lepší hygienu), díky nim si vyzkoušíte ovládání jednotlivých modelů, dostupné funkce a prohlédnout rozdílné vzhledy dostupných modelů.

Model U-COM 8R nabízí rychlé nabíjení i dlouhou výdrž baterie, dva druhy připojení Bluetooth / Mesh, komunikace ve skupině až 24 interkomů a záruku 3 roky. 

Přijďte se podívat.