Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

MotoZem vyjížďky 2023

motozem.cz, 5.4.2023

Motorky - to není pouze vášeň, touha po poznání a cestování, hobby nebo hodiny strávené s Vaší jednostopou krasavicí. Je to životní styl, který žijeme a prožíváme celým srdcem společně s Vámi.

MotoZem, společnost specializující se na prodej motorkářského oblečení, příslušenství a dílů, srdečně zve všechny fanoušky moto sportu, začínající motorkáře nebo celoživotní nadšenec na nezapomenutelné jarní vyjížďky, které se uskuteční dne 13. 5. 2023 v několika městech České republiky. Tento den plný zábavy a dobrodružství je příležitostí, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Vyjížďky se budou konat v pěti různých městech: Dobré, Modřicích, Čestlicích a Plzni, a také v Senci na Slovensku. Každé město bude mít své slavnostní zahájení u jednotlivých prodejen, kde se účastníci budou moci těšit na poutavý doprovodný program, dobrou hudbu nebo atraktivní kaskadérskou show. Tato událost bude skvělou příležitostí nejen na zahájení sezóny, ale i možností setkání příznivců jedné stopy a prožití parádního dne s rodinou a přáteli.

Pro ty, kteří touží po soutěžení a výhře zajímavých cen, bude připravená tombola. Všichni účastníci dostanou také památeční samolepky a budou mít k dispozici bohaté občerstvení. Bezpečnost je u nás vždy na prvním místě, proto je nutné mít během jízdy přilbu a ochranné oblečení, abychom si mohli užít tento den naplno.

Všichni, kdo se rozhodnou připojit k jarní MotoZem vyjížďce, se mohou těšit na společné strávený den plný vzrušení a nevšedních zážitků. Jízda na motorce je skvělý způsob, jak si užít svobodu a adrenalin.

Podrobnosti o této události můžete nalézt na Facebookové stránce a na webu motozem.cz.

Pokud máte rádi jednostopé krásky, vůni benzínu a adrenalinové zážitky, neváhejte a připojte se k nám. Těšíme se na vás 13. 5. 2023.

Těšíme se na vás…
Tým MotoZem