Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Navigace Ducati Turn by Turn

redakce MotoRoute, Ducati, 2.2.2023

 Motocykly Ducati DesertX a Diavel V4 budou s nawigací, navigace Turn by Turn bude součástí Ducati Multimedia System.

Ducati se rozhodla obohatit instalovaný multimediální systém instalovaný na motocyklech DesetX a Diavel V4 o navigační modul. Díky OFFLINE funkci nebude potřeba montovat další vybavení a držák telefonu. 

Modul je dostupný jako samostatné zařízení a spolupracuje s aplikací Ducati Link App. Navigační informace se budou zobrazovat na displeji motocyklu, díky čemuž se nemusíte soustředit na mobil. Pro využití navigace bude potřebná nejnovější verze aplikace a aktivace licenčního klíče uživatele. Mapy bude možné nahrát bezdrátově už doma, což bude přínosné hlavně tehdy, když na svých cestách nebudete mít přístup k mobilním datům. Navigace bude umět online informovat i o dopravní vytíženosti, tady však bude potřeba, aby byl váš mobil propojen s Ducati aplikací a samozřejmě online. 

Informace se objevují na displeji, ukáže se informace o blížící se změně směru, taky o následující odbočce, aby byl dostatečný čas k reakci. Navigace může informovat o rychlostním omezení, ovšem za předpokladu online připojení k sítí přes váš telefon. Je zde na výběr volba informací pomocí vizualizace na displeji nebo s přidaným hlasovým doprovodem. Spárování Ducati Multimedia System umožňuje přidat i náhlavní soupravu instalovanou třeba v přilbě, takže vám hlasové pokyny neuniknou. 

Mapy budou obsahovat i exotické regiony jako je Čína, jižní Korea, Japonsko... Na oficiálním www portálu najdete videonávod, jak aplikace funguje. Předpokládá se, že brzy bude navigace dostupná i pro jiné modely motocyklů s instalovaným Ducati Multimedia System.

www.ducati.com/it/it/azienda/product-innovation/connettivita/navigazione-turn-by-turn