Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Největší sraz skútrů PragoVespa už tento víkend

Faber Moto, 25.7.2017

Tradiční mezinárodní sraz Vespa v pražském Campu Džbán

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera a Derbi do České republiky, zve širokou veřejnost na akci PragoVespa 2017, která se uskuteční od pátku 28. do neděle 30. července 2017 v pražském Campu Džbán.

Tradiční mezinárodní sraz bude oslavou legendárních italských skútrů Vespa a hlavní atrakcí se stane sobotní spanilá jízda Prahou. PragoVespa 2017 je největším srazem majitelů a příznivců italských skútrů Vespa v České republice. Na akci PragoVespa 2017 je srdečně zvána také široká veřejnost.

Symbolické rojení Vesp začne v pátek 28. července 2017 od 14 hodin registrací účastníků, kteří se mohou těšit na společné výlety po Praze a okolí, včetně spanilé jízdy na Vespách historickým centrem Prahy i méně známými zákoutími hlavního města v sobotu ve 13:30.

Na páteční večer připravili organizátoři speciální přednášku vzácného hosta.

Srazu PragoVespa 2017 se zúčastní také významné osobnosti, jako je velký fanoušek Vespy David Matásek, a zábavu po oba večery bude zpříjemňovat hudební doprovod, který v sobotu vyvrcholí živým hudebním vystoupením kapely 2CV Band Praha. Na účastníky čekají mimo jiné zábavné soutěže a losování o hodnotné ceny, k atraktivnímu programu třídenní akce na počest skútrů Vespa přispějí rovněž partneři a sponzoři svými stánky.

Více informací o srazu PragoVespa 2017 naleznete ZDE.