Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nová mapa Evropy pro přístroje Garmin

Picodas Praha, 18.11.2010

Aktuální mapové podklady jsou jednou z nejdůležitějších součástí GPS navigací, proto společnost Picodas Praha, distributor navigačních přístrojů značky Garmin a výrobce navigačních map, uvádí v těchto dnech na trh novou navigační mapu Evropy.

Nová verze mapy Evropy s označením CityNavigator Europe NT v2011.30 je pro uživatele navigací řady Garmin Lifetime k dispozici zcela zdarma. Přináší aktualizace evropských mapových podkladů, přičemž zásadní změnou jsou fotorealistické náhledy na křižovatky (PhotoReal Junction Views), které zobrazují místa se skutečnými detaily okolí. Tato funkce je k dispozici pro Českou republiku, Dánsko, Německo, Norsko, Řecko, Maďarsko, Irsko, Itálii, Polsko, Slovenskou republiku, Slovinsko a Velkou Británii a v dalších aktualizacích bude postupně rozšiřována.
Novinkou je také 100% pokrytí Bulharska a rozšíření pokrytí o pět dalších zemí – bývalých francouzských kolonií – Guyany, Guadeloupe, Martinique, Réunion a Saint Barthélemy.

Bližší specifikace mapy CityNavigator Europe NT v2011.30:
Počet pokrytých zemí: 44. Detailní pokrytí: 37 zemí ( 24 západoevropských a 12 východoevropských): Andorra, Rakousko, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Malta, Monako, Německo, Řecko, Maďarsko, Island, Itálie, San Marino, Litva, Lichtenštejnsko, Lotyšsko, Lucembursko, Holandsko, Norsko, Polsko, Portugalsko (nově včetně Azorských ostrovů), Irsko, Rumunsko, Španělsko, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina, Velká Británie, Vatikán. Hlavní komunikační síť tvoří 7 zemí: Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Makedonie, Moldavsko, Srbsko, Černá hora, Ukrajina. Celkový počet kilometrů komunikací: více než 9,6 mil. km, o 136 949 km více oproti předchozí verzi.

Způsob aktualizace:

Plánované vydání příští verze mapy Evropy: únor 2011


Fotorealistický náhled křižovatky 1
Fotorealistický náhled křižovatky 1
Fotorealistický náhled křižovatky 2
Fotorealistický náhled křižovatky 2
Pokrytí
Pokrytí
Přebal
Přebal