Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nové modely Kymco na sezónu 2021

MSA, 15.2.2021

Společnost Kymco představila několik nových modelů.

 

Kymco Downtown 360X ABS

Ve světové premiéře byl představen nový adventure skútr Kymco Downtown 360X ABS, splňující normu Euro5. V prodeji má být od poloviny roku 2021.

Níže je několik prvních fotografií tohoto modelu, další podrobnosti budou známy později.

Kymco Downtown 360X ABS

Kymco Downtown 360X ABS

 

Kymco Agility Carry 125i CBS

Poprvé se v programu značky Kymco objeví delivery skútr s objemem motoru 125 ccm pod názvem Agility Carry 125i (Euro5). Je to vlastně logický krok, neboť s novelizací zákona o ŘP řada kurýrních a rozvážkových služeb přesedlala či hodlá přesednout na skútry této kategorie. Je to vlastně větší bratr již po celé Evropě známého modelu Carry 50i.

Úsporný Carry 125i je ideální nákupní a transportní prostředek, což potvrzuje mnoho chytrých detailů v jeho konstrukci. Tankovací hrdlo nádrže je úmyslně posunuto tak, aby zadní nosič zavazadel, který pro velkou nosnost zabírá místo zadní sedačky, mohl být neustále pod nákladem a přesto šlo pohodlně natankovat.

Přední světlomet, nyní v modením provedení s LED technologií, a ukazatele směru jsou umístěny na spodní straně předního nosiče, čímž není jeho nakládací prostor ničím omezen.

Boky sedadla řidiče jsou zkoseny, aby dobře dosáhl na pevnou zem a i při plném naložení se jeho silně dimenzované brzdy postarají o bezpečné zastavení.

Novinka Agility Carry 125i se bude prodávat v bílé barvě pearly-white za doporučenou cenu 67.990,- Kč včetně DPH a vedlejších nákladů.

Kymco Agility Carry 125i CBS

 

Kymco New People S 200i ABS

New People S 200i (Euro5) doplňuje úspěšnou řadu „New People S“ v programu skútrů Kymco. Tento elegantní skútr na velkých kolech (16 palců vpředu a 14 palců vzadu) nabízí uvolněný jízdní styl bez omezení v dynamice. To je zásluha hlavně moderního motoru se vstřikováním, komfortního podvozku, skvělých brzd se systémem ABS a velmi dobré ochrany před nepřízní počasí díky sériově montovanému vysokému plexi štítku. Ale také díky rovné podlaze a spoustě úložných prostorů.

Jeho menší bratři se jmenují New People S 50i a 125i. S větším z nich sdílí celou platformu, liší je jen zvýšeným zdvihovým objemem motoru a díky tomu samozřejmě i větší dynamice.

Tato novinka se bude nabízet ve dvou barevných provedeních: stříbrná matná metalíza a tmavá modrá metalíza za doporučenou cenu 87.990,- Kč včetně DPH a vedlejších nákladů.

Kymco New People S 200i ABS

 

O dalších novinkách vás budeme informovat v průběhu roku. Další informace na www.kymco.cz.