Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nový Indian Scout Bobber Sixty

Indian CZ, 11.3.2020

Indian Motorcycle, první americký výrobce motocyklů, představil Indian Scout Bobber Sixty pro rok 2020. Scout Bobber Sixty je o 10 kg lehčí, a tím pádem je dosažitelnější volbou pro jezdce, kteří hledají prvotřídní kvalitu a řemeslné umění značky Indian v kombinaci se syrovým estetickým tvarem.

Poháněn stejnými 78 koňskými silami jako Scout Sixty bude Scout Bobber Sixty svou lehkostí, snadným ovládáním a nízkým těžištěm apelovat na všechny jezdce, kteří hledají oldschoolový styl za dostupnou cenu v kategorii mid-size.

„Model Scout Bobber je jedním z nejoblíbenějších a nejprodávanějších motocyklů v naší nabídce. Jsme velmi rádi, že máme ještě dostupnější variantu, která se zalíbí zejména mladším jezdcům a pomůže rozšířit rodinu majitelů legendárních motocyklů Indian v Česku“ řekl Jaromír Kouřil, Country manager Indian Motorcycle Česká republika.

Scout Bobber Sixty si zachovává syrový styl motocyklu Scout Bobber, včetně blatníků a stabilní jízdní polohy, a zároveň přidává několik detailů, které modelu dodávají jeho vlastní charisma. Scout Bobber Sixty je vybaven tmavým motorem, moderní verzí loga na nádrži, zpětnými zrcátky na spodní straně řídítek, odhaleným světlometem, černým sedlem a zcela novými pětipaprskovými kompletně černými koly.

Jezdci, kteří si chtějí svůj Scout Bobber Sixty přizpůsobit, tak mohou učinit výběrem z více než 140 originálních doplňků pro motocykly Indian. Ti, kteří se chtějí vydat za hranice města, si mohou užít pohodlnou jízdu na zcela novém pohodlném a sladěném sedle Indian Motorcycle a případně dovybavit svůj motocykl sedlem pro spolujezdce.

Scout Bobber Sixty je k dispozici v barvách Thunder Black a Thunder Black Smoke.

Cena modelu Indian Scout Bobber Sixty pro český trh je stanovena na 324 990 Kč vč. DPH.

Indian Scout Bobber Sixty